reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ma
A ja właśnie się swojej obawiam bo z 15 wzrosła na 37...niby 150% ale liczyłam na wiecej[emoji53]nie wiem czy się martwić...[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się .
Beta przeważnie dopiero jak jest około 150 to tak szybko zaczyna rosnąć .
Który masz dpo??

reklama
Dziewczyny, zgadzam się z Wami odnośnie trzymania w tajemnicy wieści o ciąży. Im mniej osób o niej wie, tym lepiej. W sumie to o przyszłych dwóch kreskach dowie się tylko mój M. i Wy, moje forumowe powierniczynie :-)
Czasem to myślę, że ostatnio za dużo osób wiedziało, niektórzy zazdrościli, że tak szybko nam się udało i ta zazdrość odebrała mi moje szczęście :-(. Teraz Ci zazdroszczący cieszą się swoim szczęściem a u mnie pozostała pustka. Ale ja im już nie zazdroszczę, bo wiem, że moje będzie troszkę młodsze i będzie miało nieco starsze towarzystwo do zabawy :-)

Julia gratuluję bety!!!
Susana jak Ty się czujesz? Serio już brzusio troszkę widać?

Arda, myślimy pozytywnie i wierzymy, że Malina pomoże! Wiem, że jest ciężko i każdy ma prawo trochę posmęcić, ale najgorsze jest utracenie wiary, że w końcu się uda a ja wiem, że Tobie musi się udać!

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki - mnóstwo zdrówka i nuuuuudy!
starające się ( w szczególności obie Beatki :blink:) dużo przyjemności i owocności!
i dziewczyny w trakcie badań i leczenia, aby jak najszybciej mogły otrzymać zielone światełko!

Bertha, ja myślałam, że będziemy obie w parze z terminem na luty a Ty wolisz czerwiec, co by na marzec się wstrzelić :-)

Ależ lutym nie pogardzę :):):) bardzo bym chciała byc z tobą w parze juz wkrótce!!!! :)

Martyska! Jest dobrze! Super beta, gratki!! :)

Sus, a powiedz mi czy mezoterapia igłowa pomoże mi cos na przebarwienia na twarzy (takie przebarwienia od gojacych sie wyciskanych przeze mnie syfkach.. )?

Ma

Nie martw się .
Beta przeważnie dopiero jak jest około 150 to tak szybko zaczyna rosnąć .
Który masz dpo??
14 dpo ...jutro powinnam dostać okresu...nakrecaj się już strasznie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
W poniedziałek musisz znów powtórzyć .
Tzn nic nie musisz .hehe
Możesz jak chcesz .Pewnie już będzie koło 100

Ja narazie jak wy to piszecie w krzakach, miałam do tej pory okropne mdłości i źle samopoczucie, a w Krzakach siedzę bo narazie sama niewiem co jest grane.jestem po doszczepianiu ... Czekam na termin usg niby poprzednie były ok ale to za wcześnie żeby cokolwiek mówić, robić... Brak totalny bólu piersi mnie nie pociesza, za dużo rozczarowań, za wcześnie cokolwiek rozprawiac... ;( ;( tyle u mnie... Trzymam kciuki za wszystkie kreseczki...za ciężarówki;) ;););) i dziękuję za odpowiedź na pytanie.. ;*

Susana pewnie powtórzę bo wolę wiedzieć..ostatnio powtorzylam raz i pięknie wzrosła z 21 na 112 w 72 godziny i się cieszyłam bo czułam sie super a po 1.5 tygodnia powtorzylam i bylam przekonana ze zobacze super wynik a tu bylo 70[emoji53] odstawilam leki i krwawienie po 4 dniach sie pojawilo[emoji53]wiec nie chce miec zludnej nadzieji....ale wierze w ta moja kropke...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Motylek jeszcze spokojnie z gratulacjami ;) ;) kobiety ten wynik bthcg był jednak taki 297 na 667 po 48 h lekarka straszy że to bardzo źle.....

reklama
Do góry