reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Przepraszam że tak nie na temat ale muszę się wygadać
13 maja 2014 roku, a więc równo dwa lata temu o godz. 12 dowiedziałam się, że przestało bić serduszko mojego Aniołka, byłam wtedy w 8tc..:-(. Dwa lata temu o tej porze siedziałam w domu i wyłam z bólu i bezsilności, bo rano miałam zgłosić się do szpitala na zabieg...
Było mi tak bardzo źle...a dziś też mi bardzo smutno, ale nie chciałam się nakręcać, bo zaraz bym dostała skurczy, a jeszcze na poród za wcześnie.....
wiecie, że nikt oprócz mnie nie pamięta!!!!!. NIKT! Nawet mój M...tak jakby mojego Aniołka nigdy nie było....
a u mnie cały czas jest w sercu....czemu tylko ja pamiętam?....

Doris mezczyzni już tak mają, że nie pamiętają dat, ale to nie znaczy że nie przeżywają.Ja też myślałam, że mój mało przeżywa, dopóki dr powiedział że już możemy się starać to wpadł niemal w panikę że jeszcze nie jest gotowy przy dr przy drugim facecie...także pamięta na pewno tylko w inny sposób.

reklama
Paula witaj .
Rozgość się u nas :-p

Doris .
Ja wierzę że dusze naszych dzieci wracają .Ja równo rok temu jak mojemu maluszkowi przestało bić serduszko miałam zabieg w weekend majowy .
Termin miałam na 6 grudnia .
A teraz termin mam na 8 grudnia .
Moja dzidzia do mnie wróciła w tym samym czasie za rok .
Tak sobie wytłumaczyłam i jest mi lżej ..

Gabi
Jak będziesz u reumatologa to drąż temat .
Przykuj się do grzejnika i powiedz że nie wyjdziesz dopuki ci nie zleci dodatkowycj badań .
Ja od reumatologa dostałam jeszcze takie badania na przrciwciała anca .
Jeśli masz tocznia to trzeba jeszcze zbadać czy nie jesteś uczulona na gluten bo stąd mogą być twoje biegunki .To częste przy toczniu .
No i te plamy mnie zastanawiają .
Widziałam tocznia nie raz i czasami jest ta postać skórna i tworzy takie brązowe plamy na ciele .
Musisz drążyć temat bo jak same nie wywalczymy badań to często nas odeślą żeby mieć z głowy i pozamiatane .
Życzę powodzenia na wizycie .
Jeżeli chodzi o przeciwciała przy haszimoto to ja mam tpo ponad 800 .
Gabi ja mialam dokladnie to samo po 1 poronieniu, miedzy piersiami dwie plamy z ciemniejsza otoczka i jasnym srodkiem, a po drugim zrobila mi sie taka plamka na rece. Te pierwsze zniknely a ta na rece jeszcze mam. Mi toczen wyszedl ujemny,ana2 dodatnie 1:640 swiecenie ziarniste...

Gabi
Jak będziesz u reumatologa to drąż temat .
Przykuj się do grzejnika i powiedz że nie wyjdziesz dopuki ci nie zleci dodatkowycj badań .
Ja od reumatologa dostałam jeszcze takie badania na przrciwciała anca .
Jeśli masz tocznia to trzeba jeszcze zbadać czy nie jesteś uczulona na gluten bo stąd mogą być twoje biegunki .To częste przy toczniu .
No i te plamy mnie zastanawiają .
Widziałam tocznia nie raz i czasami jest ta postać skórna i tworzy takie brązowe plamy na ciele .
Musisz drążyć temat bo jak same nie wywalczymy badań to często nas odeślą żeby mieć z głowy i pozamiatane .
Życzę powodzenia na wizycie .
Jeżeli chodzi o przeciwciała przy haszimoto to ja mam tpo ponad 800 .
Sus chcialam sie Ciebie poradzic. Poparzylam sobie jakis 1.5 mca temu noge chemicznie plynem na kurzajki. Mam na nodze z 10 kropek takuch ciemniejszych. To odczyny po tym poparzeniu. Robie teraz peelingi i smaruje Silarum. Moze znasz cos supwr dobrego na rozjasnienie tych plamek?

Susana mam identycznie moja dziszia wrocila rowne po roku.
W zeszlym roku rowniez w maju dowiedzialam sie o ciazy....
W terminie mam pare dni roznicy...

Lekarka kazala jutro powtorzyc bete i od tego zalezy co dalej

Susana mam identycznie moja dziszia wrocila rowne po roku.
W zeszlym roku rowniez w maju dowiedzialam sie o ciazy....
W terminie mam pare dni roznicy...

Lekarka kazala jutro powtorzyc bete i od tego zalezy co dalej
Julia
Trzeba w tym wszystkim znależć jakiś głęboki sens .Będzie nam lżej .
Trzymam kciuki za twoją betę żeby ładnie rosła .Ostatnio była bardzo ładna .Coś ponad 80 jeżeli dobrze pamiętam .
A jak się czujesz ??

Sus chcialam sie Ciebie poradzic. Poparzylam sobie jakis 1.5 mca temu noge chemicznie plynem na kurzajki. Mam na nodze z 10 kropek takuch ciemniejszych. To odczyny po tym poparzeniu. Robie teraz peelingi i smaruje Silarum. Moze znasz cos supwr dobrego na rozjasnienie tych plamek?
Beri .
Jeżeli poparzyłaś nogę 1,5 miesiąca temu to jest to świerze poparzenie .
Idzie lato .Wszystko co byś teraz nie robiła niestety nic nie da .
Tzn da ale od słońca niestety znowu może ściemnieć .
I to taka syzyfowa praca .
Spisobów jest dużo żeby te plamy rozjaśnic tylko wszystkie wiążą sie z tym że potem tego nie wolno opalać a nie da się uniknąć słońca w lato .
Propinuję to zostawić , nie złuszczać bo i tak zmieni kolor w lato a można tylko wszystko pogłębić .
Możesz smarować filtrami przed wyjściem na dwór .
Tylko czy wtedy jedna noga ciemna druga jasna ???
Proponuję zająć się tym we wrześniu .
Wtedy ci coś doradzę czym to rozjaśnić .Ale myślę że to samo zniknie po paru miesiącach .
Jeżeli chcesz coś z tym robić teraz to wyślij mi zdjęcie .
Smaruj tym żelem silarum na razie .

Susana bardzo dziekuje za kciuki.
Moj M jeszcze niewie ze jestem w ciazy, niechce go martwic...powiem mu jesli beta bedzie przyrastac prawidlowo.
Choc to niejest to wyznacznikiem ze bedzie dobrze, jedynie wiara.
Wierze i chce wierzyc ze bedzie dobrze ale mimo to czlowiek sie martwi, martwie sie beta, za 2 tyg czy jest serduszko , za chwile czy moja dziecinka jeszcze jest ze mna...
Zreszta same wiecie o co chodzi.
Tak bete mialam 83,38
Ja czuje sie bardzo dobrze, narazie objawow brak , troche piersi sa obolale ale niejest zle.
Po jutrzejszej becie musze myslec co z praca bo niestety pracuje na magazynie, a tam niemaja stanowiska dla ciezarnych.
A ty jak sie masz? Czas u Ciebie leci;) kiedy teraz do gina idziesz?

reklama
Do góry