Dobry wieczór...
Ale napisałyście...dopiero doczytałam.
Byłam dziś u endo, Wszystkie wyniki tarczycy idealne, więc pod tym kątem mam zielone światło. Ale generalnie dziś mnie trochę wkurzał bo:
- na moje pytanie o insuline i IO stwierdził, że potrzebna byłaby krzywa ale pewnie ją mam (IO), leku by mi raczej nie zapisywał, bardziej doradza dietę, ruch, schudnięcie;
- na moje pytanie o Clexane i Encorton, to co do sterydu sie nie wtrąca, to ma być decyzja gina,on jest przeciwny bo szkodzi na płód, a Clexane odradza, bo właśnie czytał najnowsze badania naukowców z Kanady, że heparyna wcale nie ma wpływu na powodzenie :-(
- przy wyniku ostatnim wit.D3 na poziomie 20,63 powiedział, że mam już nie brać 2000j., ale zmniejszyć dawkę.
We wtorek mam wizytę u mojego reumatologa, zobaczę co on mi powie pod kątem mojego dodatniego ANA3 i antykoagulantu tocznia.
Jutro chcę jechać na badanie NK i subpopulacji limfocytów, wiecie może ile się czeka na wyniki?
Mam skierowanie na badanie kariotypów na NFZ, termin w Bydgoszczy 3 sierpnia. Ale znalazłam kartkę, że rejestrowałam się na 2 czerwca do Genesis też na NFZ, pojechałabym choć ja (mąż w delegacji), już bym miała część badan za free, ale tam jest zapis że powinnam dosłać oryginały skierowań w ciąu 14 dni od rejestracji (czyli od 21 kwietnia). :-( I dzwonię do nich od 2 dni, zeby zapytać czy termin nadal mam aktywny, to nikt nie odbiera, przełączają mnie od jednego do drugiego i doooopa... :-(
Co do starań - sama już też nie wiem co mam robić. Generalnie do końca czerwca jestem sama, mąż jest w delegacji, zjeżdża co prawda raz na 2 tygodnie na weekend, ale weź tu utraf z owu
Najbardziej dobija mnie fakt, że tak naprawdę nie wiem (jeszcze) co mogło być przyczyną obu obumarć. Domyślam się, że immunologia. Ale niczego nie wiem na pewno. I jestem z tym wszystkim sama.
Paula - witaj.
Brzuchatki - jak się czujecie? Całusy w brzuszki :-) :-*
Sus - pamiętam o Tobie :-) Rysuję