reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka ile czekałaś na wyniki?
Chyba oficjalnie 2 tyg. ale że było w diagnostyce to przez neta można podglądać dużo szybciej- jeśli zrobisz prywatnie. Może Twój urok osobisty podziała na jakiegoś doktorka co Ci da skierowanie jak mu powiesz o co chodzi :)
Szczepienia są bardzo kosztowne chyba ok 250zl. Ww trzech dawkach w odstępach czasu i potem kwarantanna to wychodziło min. 3mce i daje ci tylko łagodniejsze powikłania.

reklama
Mam pytanie odnośnie badania hormonów. Czytałam, że w sumie każdy hormon powinno się badać w innej fazie cyklu. Ale u mnie w przychodni jest zniżka na cały "pakiet" (FSH, LH, TSH, ESTRADIOL, PROLAKTYNA, PROGESTERON, TESTOSTERON), ale jak wtedy utrafić - w którym dniu cyklu powinnam zrobić?

Mam pytanie odnośnie badania hormonów. Czytałam, że w sumie każdy hormon powinno się badać w innej fazie cyklu. Ale u mnie w przychodni jest zniżka na cały "pakiet" (FSH, LH, TSH, ESTRADIOL, PROLAKTYNA, PROGESTERON, TESTOSTERON), ale jak wtedy utrafić - w którym dniu cyklu powinnam zrobić?
Ja byłam w szpitalu na 2 fazach i wszystkie wymienione badania oprócz progesteronu miałam robione na 1 fazie w dniach 3-6 dc ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Doris nie lubię Cię :p Tyliko wczasy i relaks a nie zapytasz czy może któraś chciałaby dołączyć? Pewnie skorzystałabym z zaproszenia :p Jak tak można? Doris ty już wkrótce zobaczysz swoje wymarzone cudo ale Ci zazdrozczę i wtedy jeszcze bardziej Cię nie lubię ;) Cieszę się Twoim szczęściem :D

Ja byłam w szpitalu na 2 fazach i wszystkie wymienione badania oprócz progesteronu miałam robione na 1 fazie w dniach 3-6 dc ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To ja już nic nie wiem. Jak pytałam w VITALABO (tam jest ten pakiet), to mi powiedzieli też że każdy hormon najlepiej robić w innym dniu cyklu, ale żeby móc skorzystać z pakietu to najlepiej aby był to 21 dzień cyklu...oszaleję.

To ja już nic nie wiem. Jak pytałam w VITALABO (tam jest ten pakiet), to mi powiedzieli też że każdy hormon najlepiej robić w innym dniu cyklu, ale żeby móc skorzystać z pakietu to najlepiej aby był to 21 dzień cyklu...oszaleję.
Gabiś- ja robiłam w 3 dc i 21 dc wtedy można porównać.

reklama
Do góry