reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka ile czekałaś na wyniki?
Chyba oficjalnie 2 tyg. ale że było w diagnostyce to przez neta można podglądać dużo szybciej- jeśli zrobisz prywatnie. Może Twój urok osobisty podziała na jakiegoś doktorka co Ci da skierowanie jak mu powiesz o co chodzi :)
Szczepienia są bardzo kosztowne chyba ok 250zl. Ww trzech dawkach w odstępach czasu i potem kwarantanna to wychodziło min. 3mce i daje ci tylko łagodniejsze powikłania.

reklama
Mam pytanie odnośnie badania hormonów. Czytałam, że w sumie każdy hormon powinno się badać w innej fazie cyklu. Ale u mnie w przychodni jest zniżka na cały "pakiet" (FSH, LH, TSH, ESTRADIOL, PROLAKTYNA, PROGESTERON, TESTOSTERON), ale jak wtedy utrafić - w którym dniu cyklu powinnam zrobić?

Mam pytanie odnośnie badania hormonów. Czytałam, że w sumie każdy hormon powinno się badać w innej fazie cyklu. Ale u mnie w przychodni jest zniżka na cały "pakiet" (FSH, LH, TSH, ESTRADIOL, PROLAKTYNA, PROGESTERON, TESTOSTERON), ale jak wtedy utrafić - w którym dniu cyklu powinnam zrobić?
Ja byłam w szpitalu na 2 fazach i wszystkie wymienione badania oprócz progesteronu miałam robione na 1 fazie w dniach 3-6 dc ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Doris nie lubię Cię :p Tyliko wczasy i relaks a nie zapytasz czy może któraś chciałaby dołączyć? Pewnie skorzystałabym z zaproszenia :p Jak tak można? Doris ty już wkrótce zobaczysz swoje wymarzone cudo ale Ci zazdrozczę i wtedy jeszcze bardziej Cię nie lubię ;) Cieszę się Twoim szczęściem :D

Ja byłam w szpitalu na 2 fazach i wszystkie wymienione badania oprócz progesteronu miałam robione na 1 fazie w dniach 3-6 dc ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To ja już nic nie wiem. Jak pytałam w VITALABO (tam jest ten pakiet), to mi powiedzieli też że każdy hormon najlepiej robić w innym dniu cyklu, ale żeby móc skorzystać z pakietu to najlepiej aby był to 21 dzień cyklu...oszaleję.

To ja już nic nie wiem. Jak pytałam w VITALABO (tam jest ten pakiet), to mi powiedzieli też że każdy hormon najlepiej robić w innym dniu cyklu, ale żeby móc skorzystać z pakietu to najlepiej aby był to 21 dzień cyklu...oszaleję.
Gabiś- ja robiłam w 3 dc i 21 dc wtedy można porównać.

reklama
Do góry