Oczywiście ze jest, ale lepiej przeciwciała mieć niż ich nie mieć bo w takim podejściu każda z nas ma ryzyko polpasca i żadnych ciąż by nie byłoOspa jest niebezpieczna nawet jak się chorowało bo można mieć półpaśćca.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście ze jest, ale lepiej przeciwciała mieć niż ich nie mieć bo w takim podejściu każda z nas ma ryzyko polpasca i żadnych ciąż by nie byłoOspa jest niebezpieczna nawet jak się chorowało bo można mieć półpaśćca.
Bertha jaka mądra z Ciebie babka ooo!
Tęczowa jeśli szukasz fachowca od IO to jedyną osobą która się tym przejmuje jest dok Jerzak Wwa/Łódź. Ja w sumie po wynikach leczyłam się przy pomocy dziewczyn. Przypomnę tylko ze insulinę naczczo miałam 15.
BEATKA doskonale wiem o czym piszesz,doskonale wiem!!! Ospa w ciazy jest bardzo niebezpieczna a moze cie dopasc w kazdej chwili. Mi nawet Jadzka radzila szczepienie ale poszlam inną droga.
Rok temu mój Karol w czerwcu złapał ospę (z powietrza chyba bo do przedszkola nie chodzil). Ja byłam w trakcie starań a moja mama mówiła ze nie chorowałam. Dziewczyny z bb poradziły mi zrobić badanie varicella zoster w indeksie IgG czyli czy wogole się chorowało i wyszło ze tak, zatem miałam święty spokój, bo wynik nie pozostawił złudzeń. Wysyp ospy jego to 2 tyg od zarazenia a potem twój wiec minimum miesiąc gdy już wiesz ze jest chory, a jak nie? To pewnie dłużej, dopóki panuje. Wiem ze to kolejna kasa ale mnie OGROMNIE uspokoiła! Ok 60 pln
Jak widzicie bb jest grupa wsparcia a wszystkie możliwe sposoby
Ja już mam za soba i jedno i drugie[emoji5]Ospa jest niebezpieczna nawet jak się chorowało bo można mieć półpaśćca.