reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bertha popieram dziewczyny,
I niestety wlasnie nawet jesli przebylo sie te chorobe mozna dostac polpasca...
Ja beda w zeszlym roku w 8tyg ciazy corka zachorowala mi na ospe, balam sie strasznie:/
Ale ciaza i tak nieprzetrwala a polpasca niedostalam

Witam się i ja :-)

Z tą ospą to faktycznie trzeba uważać. Ja to mam stracha, bo moja Oliwia jak chodzi do przedszkola to różne wirusy może przynieść, niestety jeszcze ospy nie miała...mogłaby już mieć, to przynajmniej to byłoby za nami.

Witam z rana :*
Nafoczka dziękuję za info Nafoczko, moja mentorko :D
Marzycielka trzymam kciuki za wyniki. Daj znać co wyszło
Bea z ospą to i ja słyszałam, że nie przelewki. Ja tak miałam w 4 ciąży, że szwagier na półpaśca zachorował i bałam się strasznie co to będzie. Ciąże poroniłam, ale niczym się nie zaraziłam

Marzycielka trzymam kciuki. Dziś spacer wskazany. ;)

OMG to mi dałyście po głowie. A myślałam ,że napiszecie ,że nie mam się czym przejmować ehh.

Nafoczka ile czekałaś na wyniki?

Bertha jaka mądra z Ciebie babka ooo! :D

Tęczowa jeśli szukasz fachowca od IO to jedyną osobą która się tym przejmuje jest dok Jerzak Wwa/Łódź. Ja w sumie po wynikach leczyłam się przy pomocy dziewczyn. Przypomnę tylko ze insulinę naczczo miałam 15.

BEATKA doskonale wiem o czym piszesz,doskonale wiem!!! Ospa w ciazy jest bardzo niebezpieczna a moze cie dopasc w kazdej chwili. Mi nawet Jadzka radzila szczepienie ale poszlam inną droga.
Rok temu mój Karol w czerwcu złapał ospę (z powietrza chyba bo do przedszkola nie chodzil). Ja byłam w trakcie starań a moja mama mówiła ze nie chorowałam. Dziewczyny z bb poradziły mi zrobić badanie varicella zoster w indeksie IgG czyli czy wogole się chorowało i wyszło ze tak, zatem miałam święty spokój, bo wynik nie pozostawił złudzeń. Wysyp ospy jego to 2 tyg od zarazenia a potem twój wiec minimum miesiąc gdy już wiesz ze jest chory, a jak nie? To pewnie dłużej, dopóki panuje. Wiem ze to kolejna kasa ale mnie OGROMNIE uspokoiła! Ok 60 pln

Jak widzicie bb jest grupa wsparcia a wszystkie możliwe sposoby :)

Nafoczka jesteś skarbnica wiedzy;):*

Witam się i ja :)
Jestem pełna nadziei ,ponieważ dziś tempka ostro podskoczyła do 37,01 -7 dpo .Myslę że progesteron wzrasta.
Jutro robie -prg, prl i tsh . A w sobotę testowanko :) o ile wytrzymam ,bo znając siebie to zrobie w piątek i będę latać pod oknami ha,ha. :)
Avita- bolesne cyce po owu są od prolaktyny ,u mnie tak było ,bolały jak cholera do @ ,a teraz po bromergonie już w tym cyklu nic!
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :)

reklama
Dzien dobry!
Zaczynam nowy cykl, @ zawitała. Ten cykl wyluzowuje, nie bede nawet planować bzykanka z M. Nieh sie dzieje wola nieba...

Do góry