reklama
Witam się i ja
Ja jestem odmieniec nie lubię robić w ogródku!!wolę myć okna i kosić trawę!!
Strawbelko myśle o Tobie bo jakoś od początku jak z Wami jestem wyjątkowo martwie się o Ciebie, może dlatego że miałaś oprõcz utrzymania ciąży jeszcze problemy z zajściem a może dlatego że mieszkasz blisko mnie
Susana Ty jesteś mi bliska bo jesteśmy w tym samym wieku i ja cały czas żyja myślą (może źle robie) że jak Tobie się uda to mnie też
A teraz tak bolą mnie cholernie cyce ( w ciąży nie jestem!!) nie wiem chyba przez tą wysoką prolaktyną!?i pełno dziubów robi mi siė na gębie ( jak nastolatce normalnie) ale zaraz lecę zrobić sobie miętowe hybrydy - pozdrawiam Fondie
Dam znać później!!!
Ja jestem odmieniec nie lubię robić w ogródku!!wolę myć okna i kosić trawę!!
Strawbelko myśle o Tobie bo jakoś od początku jak z Wami jestem wyjątkowo martwie się o Ciebie, może dlatego że miałaś oprõcz utrzymania ciąży jeszcze problemy z zajściem a może dlatego że mieszkasz blisko mnie
Susana Ty jesteś mi bliska bo jesteśmy w tym samym wieku i ja cały czas żyja myślą (może źle robie) że jak Tobie się uda to mnie też
A teraz tak bolą mnie cholernie cyce ( w ciąży nie jestem!!) nie wiem chyba przez tą wysoką prolaktyną!?i pełno dziubów robi mi siė na gębie ( jak nastolatce normalnie) ale zaraz lecę zrobić sobie miętowe hybrydy - pozdrawiam Fondie
Dam znać później!!!
tęczowa89
Fanka BB :)
Cześć
Ja tu znów wpadam, a tu tyle do czytania!
Strawbelka, ja jestem tutaj jeszcze niezbyt długo, ale czekałam na wieści od Ciebie. Zyczę Ci aby wszystkie stresy były bezzasadne i żeby ciąża była szczęśliwa. Wiem jak to jest każdego dnia się martwić o to czy jest dobrze. Wierzę, że tym razem Tobie się uda
Nafoczka Ty tam czekaj w dwupaku, aż ja przylecę
Arda szkoda, że się nie udało :/
Julia super wszystko widać na te teście, oby beta potwierdziła. Trzymam kciuki.
Destino , te poronienia to jest jakiś znak naszych czasów. Nie wiem co się dzieje i nie rozumiem
Doris model z tego Twojego maluszka wie jak to fot pozować
Pozdrawiam wszystkie których nie ujęłam wyżej :*
BYłam dziś na usg w szpitalu i pielęgniarka stwierdziła ( choć sama pewna nie była), że z lewej strony w macicy widzi coś. Ujęła, że chyba się do końca nie oczyściło, ale lekarz sam oceni. Po skończonym usg czekałam pół godziny na lekarza, który dał mi tabletki i kazał przyjść za tydzień.
Ja tu znów wpadam, a tu tyle do czytania!
Strawbelka, ja jestem tutaj jeszcze niezbyt długo, ale czekałam na wieści od Ciebie. Zyczę Ci aby wszystkie stresy były bezzasadne i żeby ciąża była szczęśliwa. Wiem jak to jest każdego dnia się martwić o to czy jest dobrze. Wierzę, że tym razem Tobie się uda
Nafoczka Ty tam czekaj w dwupaku, aż ja przylecę
Arda szkoda, że się nie udało :/
Julia super wszystko widać na te teście, oby beta potwierdziła. Trzymam kciuki.
Destino , te poronienia to jest jakiś znak naszych czasów. Nie wiem co się dzieje i nie rozumiem
Doris model z tego Twojego maluszka wie jak to fot pozować
Pozdrawiam wszystkie których nie ujęłam wyżej :*
BYłam dziś na usg w szpitalu i pielęgniarka stwierdziła ( choć sama pewna nie była), że z lewej strony w macicy widzi coś. Ujęła, że chyba się do końca nie oczyściło, ale lekarz sam oceni. Po skończonym usg czekałam pół godziny na lekarza, który dał mi tabletki i kazał przyjść za tydzień.
marzycielka81
Fanka BB :)
Podziwiam Was za prace w ogrodku. Ja po stracie dwa tygodnie objadalam sie slodyczami. Efekt taki ze przytylam i teraz jestem wkurzona na to jak wygladam. Ja mam juz dziecko a straty przezywalam. Tylko, ze dziecko powoduje to ze musisz wstac ogarnac sie zajac.
Gratuluje kreseczek.
Gratuluje kreseczek.
Julia, gratuluję dwóch kresek. Arda, oby i u Ciebie zaświeciło słoneczko.
Nafoczka, super, że młody rośnie. Wytrzymacie jeszcze z 4-6 tygodni :-) W końcu Wiktor to zwycięzca!
U mnie dni płodne zbliżają się wielkimi krokami. Jutro usg, może jakieś niewielkie pęcherzyki będą w 8 dc :-)
Nafoczka, super, że młody rośnie. Wytrzymacie jeszcze z 4-6 tygodni :-) W końcu Wiktor to zwycięzca!
U mnie dni płodne zbliżają się wielkimi krokami. Jutro usg, może jakieś niewielkie pęcherzyki będą w 8 dc :-)
reklama
Ja cię po prostu podziwiam Nafoczka i inne dziewczyny. Przeraża mnie fakt, że moja domniemana ciąża też będzie taka trudna. Jestem strachliwa, niecierpliwa i uprawiam czarnowidztwo, nie wiem jak sobie poradzę. Tylko czego się nie robi dla dzidzi
Podziel się: