reklama
Strawbelka ja naprawdę Cię rozumiem, ja cały czas się martwię, każdego dnia wsłuchuję się w swoje ciało, każdy ból brzucha, każde plamienie to dla mnie ogromny stres. Cały początek ciąży plamiłam, lekarz się ze mną nie cackał i mówił że to źle wróźy a jakoś nadal moja dzidzia żyje i jak się rusza to jestem spokojniejsza. Teraz też leżę bo boli mnie brzuch. Nie znikaj z forum, jesteśmy tu po to by sobie pomagać, by się pocieszać, dzielić zmartwieniami ale czasem dać reprymendę ;-)
Arda tak jak dziewczyny piszą, dla świętego spokoju powtórz betę w czwartek i coś to wyjaśni. Trzymam kciuki!
Mój maluszek sobie rośnie ładnie. OK 1500g, wód 14, szyjka jak galaretka, baaardzo nisko - główka w piczce dosłownie a prawdopodobieństwo wcześniejszego porodu 95% pytanie tylko ile wcześniejszego. Nooo generalnie jest bez zmian co i tak jest sukcesem.
Mój maluszek sobie rośnie ładnie. OK 1500g, wód 14, szyjka jak galaretka, baaardzo nisko - główka w piczce dosłownie a prawdopodobieństwo wcześniejszego porodu 95% pytanie tylko ile wcześniejszego. Nooo generalnie jest bez zmian co i tak jest sukcesem.
bertha
Fanka BB :)
Arda tak jak dziewczyny piszą, dla świętego spokoju powtórz betę w czwartek i coś to wyjaśni. Trzymam kciuki!
Dobrze ze ładnie rośnie który to juz tc?
A co to za parametr wód?
Niestety, nie chciałam cię straszyć Nafoczka, ale jak napisałaś, że brzuch masz nisko, to znaczy, że przygotowuje się do porodu. Mam nadzieję, że baaaardzoooo się mylę. Ale to już prawie 30 tydzień. Leż pupą do góry i pachnij, bo macie jeszcze czas
Nafoczja, no mysle, ze tak zrobie - bede lykac grzecznie leki i sprawdze w czwartek. Niby nastawiam sie, ze biochemiczna, ale skoro od weekendu plamie to moze faktycznie cos sie zagniezdza dopiero. Wyjasni sie niedlugo, a jak odstawie leki to zjedza mnke wyrzuty sumienia. A Ty sie tam trzymaj mpcno i zaciskaj nogi! Masz jeszcze czas
Ja się staram nie przejmowac, czas czasem a biologia biologią, zrobilam juz wszystko co mogłam wiec po prostu będzie co ma być a straszenie na mnie nie działa, leżeć się w moim przypadku nie da wiec robie wszystko co na dzień dzisiejszy mogę :*
reklama
Nafoczka oj całuje mocno malucha i szepcze do ucha siedź tam młody siedź bo tu będzie Ci zimno i głodny będziesz
Arda ehh mam nadzieję ,że to nie powtórka powtórki!! Proszę zaskocz mnie w czwartek :* Idź do ogródka jak dziewczyny.
Wkrótce te co mają ładne ogródki bo walczą o ciąże bedą zarastać pokrzywami bo pracować z powodu ciązy nie będą mogły
Arda ehh mam nadzieję ,że to nie powtórka powtórki!! Proszę zaskocz mnie w czwartek :* Idź do ogródka jak dziewczyny.
Wkrótce te co mają ładne ogródki bo walczą o ciąże bedą zarastać pokrzywami bo pracować z powodu ciązy nie będą mogły
Podziel się: