reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda, ty masz po prostu późne zagnieżdzania.. dlaczego mowisz, ze powtórka.. kiedys musi byc 0 i zacząć rosnąć.

reklama
Gabis to i ja poprosze o jakas podpowiedz bo ja ciagle dokupuje jakies drzewka i dosadzam i zaraz przesadzam bo mi sie wizja zmienia [emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka wychodzi na to ze czekam na Ciebie [emoji39] choc nie ukrywam licze,ze ten cykl byl szczesliwy [emoji6][emoji3] i jeszcze dzisiaj lecial nisko nademna piekny bocian i moze to jakis znak byl [emoji12]

Strawbelka super,ze wszystko u Ciebie dobrze i nadal trzymam kciuki za Twojego kropka. Bedzie dobrze Kochana [emoji8]

Pozdrawiam Dziewczynki [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

W weekend majowy nad moim domem krążyły w kółko 3 bociany, do tego jeden się zes....ł...:szok:
To jakiś znak?? :-D:D

Gabiś włosi stwierdziliby że błogosławieństwo, oni tak reagują na sra... ptaki :p
Ja po moim 1 poronieniu nabyłam działeczkę, wzięłam do ręki łopatę i przekopałam na nowy trawnik, a potem przed sosnami zrobiłam wrzosowisko z wierzbą nagaty i ozdobną juką. Ziemia wie jak nas relaksować. Uwielbiam grzebać w ziemi. A teraz zrobię dla mamy jakiś ogródeczek w cieniu, już mam wizję. Żałuję bardzo, że to nie jest moja praca

Destino - zawsze jest czas aby zacząć od nowa :-)

Ja niestety też nie do końca mogę zająć się ogrodami jako głównym moim zajęciem, pracuję w biurze, a po godzinach i w weekendy robię ogrody. W miarę moich możliwość oczywiście.
Daje mi to ogromną satysfakcję, szczególnie gdy po jakimś czasie wracam do zdjęć z przed metamorfozy, na te "po"...
Z drugiej strony jak sama napisałaś, była to dla mnie mega odskocznia od problemów, od ciągłego płaczu, rozpamiętywania. Jakoś musiałam to przetrawić.
Mam nadzieję, że już wszelkie złe chwile są daleko za nami.
;-) ;)

Arda moze to nie ciaza te facelle tak maja dziwnie z tego co kojarze na poczatku forum tez tak kilka bylo dziewczyn co faelle pokazywal aciazy nie bylo ale.moze nie odstawiaj na wszelki wypadek

Susana, bertha, mam 27dc, plamienie nadal jest, w sluzie glownie. Nie wiem, moze bede brac leki do jutra lub do czwartku i powtorze dla swietrego spokoju.

reklama
Do góry