reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana - ja po pierwszej obumarłej ciąży wzięłam 2 m-ce urlopu macierzyńskiego, nie miałam ochoty wychodzić do ludzi. Ale miałam mega wielką rabatę wysypaną kamieniem. Ciągle mi tam chwasty rosły, rośliny porosły jak dęby. Cały kamień na kuckach, klęczkach wybrałam do czysta, wywaliłam stare rośliny, dosadziłam nowe i posiałam 500m2 trawnika. Bolało ale fizycznie. To była chyba moja terapia, taka własna.
Dawaj fotkę, coś Ci tam wymyślę :-)

reklama
Susana Ty wiesz jak się ustawić :p . Gabiś i Aga707 chyba macie wspólne zaiteresowania heh. Lecę zaraz po młodego. Prawie,że prosto z ziemi dziubałam 2h w pietruszce tzn w chwastach jej szukając. Któraś chętna do pomocy?

Susana Ty wiesz jak się ustawić :p . Gabiś i Aga707 chyba macie wspólne zaiteresowania heh. Lecę zaraz po młodego. Prawie,że prosto z ziemi dziubałam 2h w pietruszce tzn w chwastach jej szukając. Któraś chętna do pomocy?

Ja chętnie. Dla mnie praca w ogrodzie to relaks. I mega odpoczynek od pracy w urzędzie. Więc się zaraz melduję :tak:

O, ja tez lubie grzebac w ogrodku :):)
Gabiś, to jak bede juz w koncu dom budowac to sie odezwę, zebys mi piekny ogrodek zaprojektowala :):):)

dalej czekam na @. brzuch pobolewa, czasem zakłuje, na dwójeczce już 2 razy byłam, ale na razie czysto. ;)

Beatka wychodzi na to ze czekam na Ciebie [emoji39] choc nie ukrywam licze,ze ten cykl byl szczesliwy [emoji6][emoji3] i jeszcze dzisiaj lecial nisko nademna piekny bocian i moze to jakis znak byl [emoji12]

Strawbelka super,ze wszystko u Ciebie dobrze i nadal trzymam kciuki za Twojego kropka. Bedzie dobrze Kochana [emoji8]

Pozdrawiam Dziewczynki [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka, trzymam kciuki za Ciebie i kropka! :) zyczę Ci jak najmniej stresów i dużo radości z ciąży!

reklama
Do góry