reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam sie i ja [emoji6]

Trzymam kciuki za dzisiaj wizytujace [emoji8][emoji8]

Nafoczka nie tylko u Ciebie u mnie tez pochmurno i dopiero zwlekam sie z lozka [emoji13]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Sus i Doris pamiętajcie cyc do przodu, głowa do góry ;* &&&

Lamia 5dpo to chyba jeszcze wcześnie żeby cokolwiek oceniać.

Tęczowa, Bea, LUMIA, Destino, Mia, Czarna i wszystkie pozostałe slicznotki :*

PS to tylko u mnie 12 stopni i pochmurno?
chyba tylko u Ciebie :D, bo nawet w Dublinie słońce! i nie ma wiatru

Witam dziewczynki
Pogoda śliczna, ale mój humor już nie. Dziś 5dpo a temperatura nie rosnie :(
Może wypowiecie się na ten temat?
12 dc-owulacja wg testu owulacyjnego-36,44
1 dpo-36,59
2 dpo-36,62
3 dpo-36,62
4dpo-36,82
5dpo-36,77
W ostatnim cyklu 3 dpo skoczyła do 37,01 i tak było do @
Chyba w tym cyklu nici z ciąży nie?
Ja jestem 9dpo i mam cały czas 36,8 i nadal liczę na ciaze[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie już 25 stopni i piękne słońce - hmmm nie ma w co się ubrać, tzn. bluzki mam różne z krótkim ale spodnie ciążowe tylko długie, ubrałam takie cienkie alladynki sprzed ciąży z poprzedniego lata ale śmiesznie trochę wyglądają, bo muszę je mieć pod brzuchem. Chyba muszę się wybrać po jakąś cienką spódnicę ciążową lub spodenki przed kolano, bo jeszcze 7 tyg przede mną.

No widzisz Doris, leżenie w domu ma swoje usy- kasy nie wydaje :) ubieram się w to co szafa daje, a wyjście raz na 2-3 tyg. da się jakoś obejść :) Ja mam brzusio juz bardzo nisko wiec najchętniej to sukienki noszę :)

Nafoczka ja mam brzuch duży i wysoko co bardzo utrudnia mi oddychanie. Sukienek letnich brak oprócz tej co byłam na komunii.
A tak w ogóle to siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę. Mały bardzo kopie, już się martwię ze za bardzo przez ostatnią godzinę ale zaraz usg wiec się wszystkiego dowiem

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry