reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam sie i ja [emoji6]

Trzymam kciuki za dzisiaj wizytujace [emoji8][emoji8]

Nafoczka nie tylko u Ciebie u mnie tez pochmurno i dopiero zwlekam sie z lozka [emoji13]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Sus i Doris pamiętajcie cyc do przodu, głowa do góry ;* &&&

Lamia 5dpo to chyba jeszcze wcześnie żeby cokolwiek oceniać.

Tęczowa, Bea, LUMIA, Destino, Mia, Czarna i wszystkie pozostałe slicznotki :*

PS to tylko u mnie 12 stopni i pochmurno?
chyba tylko u Ciebie :D, bo nawet w Dublinie słońce! i nie ma wiatru

Witam dziewczynki
Pogoda śliczna, ale mój humor już nie. Dziś 5dpo a temperatura nie rosnie :(
Może wypowiecie się na ten temat?
12 dc-owulacja wg testu owulacyjnego-36,44
1 dpo-36,59
2 dpo-36,62
3 dpo-36,62
4dpo-36,82
5dpo-36,77
W ostatnim cyklu 3 dpo skoczyła do 37,01 i tak było do @
Chyba w tym cyklu nici z ciąży nie?
Ja jestem 9dpo i mam cały czas 36,8 i nadal liczę na ciaze[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie już 25 stopni i piękne słońce - hmmm nie ma w co się ubrać, tzn. bluzki mam różne z krótkim ale spodnie ciążowe tylko długie, ubrałam takie cienkie alladynki sprzed ciąży z poprzedniego lata ale śmiesznie trochę wyglądają, bo muszę je mieć pod brzuchem. Chyba muszę się wybrać po jakąś cienką spódnicę ciążową lub spodenki przed kolano, bo jeszcze 7 tyg przede mną.

No widzisz Doris, leżenie w domu ma swoje usy- kasy nie wydaje :) ubieram się w to co szafa daje, a wyjście raz na 2-3 tyg. da się jakoś obejść :) Ja mam brzusio juz bardzo nisko wiec najchętniej to sukienki noszę :)

Nafoczka ja mam brzuch duży i wysoko co bardzo utrudnia mi oddychanie. Sukienek letnich brak oprócz tej co byłam na komunii.
A tak w ogóle to siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę. Mały bardzo kopie, już się martwię ze za bardzo przez ostatnią godzinę ale zaraz usg wiec się wszystkiego dowiem

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry