reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana wiedziałam, że wszystko jest ok. Teraz po wizycie będziesz spokojniejsza chociaż kilka dni, znam to z autopsji.
Strawbelka ale super że beta tak urosła, strasznie martwiłam się o Was.
Fondie już z 10 razy pisałam od kiedy biorę encorton , powtórzę jeszcze raz: od 9 dnia cyklu.
Tęczowa wybierz się do Dubrawskiego jeśli chodzi o Warszawę, on kieruje i na wlewy i na szczepienia, zależnie od wyników. A badania, cóż, koszty duże ale jak bez nich dowiedziedź się w czym rzecz?

reklama
Susana wiedziałam, że wszystko jest ok. Teraz po wizycie będziesz spokojniejsza chociaż kilka dni, znam to z autopsji.
Strawbelka ale super że beta tak urosła, strasznie martwiłam się o Was.
Fondie już z 10 razy pisałam od kiedy biorę encorton , powtórzę jeszcze raz: od 9 dnia cyklu.
Tęczowa wybierz się do Dubrawskiego jeśli chodzi o Warszawę, on kieruje i na wlewy i na szczepienia, zależnie od wyników. A badania, cóż, koszty duże ale jak bez nich dowiedziedź się w czym rzecz?
Agnieszka a jeśli np część z badań mam zrobione, to on je akceptuje czy mimo to każe robić jeszcze raz?

Fondie, ja juz te biochemiczne coraz mniej przezywam, jak zajde to pewnie tak to sie skonczy, a moze jakis cud nastapi? Ja juz nic nie trace, powoli godze sie z faktem, ze dzieci naturalnie miec nie bede. Gdybym te ciaze tracila pozniejt o pewnie bym sie bardziej obawiala. Teraz planuje nie robic nawet bety. Dam sobie szanse teraz, potem Malina i koniec tej nierownej walki :) caly czas sie zastanawiam czy nie wziac tego co mam w domu, ale czuje sie tak lekko i dobrze bez sterydu, ze ciezko mi do tego wrocic. Troche mnie szarpnelo odstawienie - kilka dni okropnie mnie bolaly nogi, w buzi porobily mi sie bardzo boelsne afty (pierwszy raz w zyciu), ale tez powoli znika mi opuchlizna z buzi. Owu mialam w srode, moze jeszcze zmienie zdanie.

arda jak chcesz:)
teczowa jak dubrawski robi wlew z intralipidu szczepienia i wlewy z immunologlobuliny to najlepszy wybor dla cibeie:)

Ardusia kochana, Ty bedziesz miala swoje dzieci!!! Ja to wiem! Malina juz Ci tam pomoze:)
Ale dobrze ze masz takie myslenie i sie nie nakrecasz. Odpuscisz i szybko Wam sie uda:)
Z calego serducha Ci tego zycze!:)

Fondie, chce czy nie chce juz i tak po owu wiec czasu nie cofne.

Strawbelka, moze tak, moze nie - zrobie jeszcze co sie da, a potem zobaczymy :) jak samopoczucie?

Arda, czasem trzeba wrzucić na luz, jak my to zrobiliśmy to byłam w ciąży. A co do leków, zobaczysz jak ci serducho podpowie :) A może na "czysto" się uda, żadna z nas nie wie, co tak naprawdę pomaga. Kaira jest tego idealnym przykładem

Lamia napiszę, sama jestem ciekawa co usłyszę. Na pewno dostane do badania kwas foliowy i homocysteinę. zobaczymy

reklama
Do góry