reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka, to jeszcze nie tak daleko. Ale zrobisz jak uważasz. Jak nie było skrzepów to wszystko jest dobrze.

Susana, idz, idź, będziesz spokojniejsza Ty też.

Ja jak miałam plamienia to odstawiałam wszelki progesteron dowcipny żeby tam nie podrażniać jeszcze, zwiekszałam za to tabletki doustne.
A jak odstawie lutinusa, to wystarczy tego duphastonu 2×2?

reklama
A masz ginekologa który cię prowadzi? A dlaczego masz reumatologa? I immunologa? Piszesz o wynikach przeciwciał..kardio A robiłaś je na własną rękę czy w szpitalu?

GABIS to naprawdę reumatolog w porządku... Mnie na wszystkie badania kieruje gin bo ja bym była jak dzieckp we mgle na zespół, czy immunologia to wszystko Ginek, tymbardziej podpowiada jak taniej coś obejść bo niestety jest prywatnym lekarzem na zespół też zalapalam się państwowo chodź czekałam pół roku....Ale badanie zrobili prawie wszystkie... U mnie też zespół wykluczyli i padło na immunologię...

Dziewczyny a jak myslicie, moge jechac po poludniu na bete? Czy lepiej jeszcze nie wstawac z lozka???
Mam nadzieje ze ten zarodek/zarodki zostaly, a nie wyplynely wczoraj:(
Juz nic nie leci, tylko wczorajsze resztki z lutinusem wyplywaja, przynajmniej tak to wyglada.
Wczoraj strasznie bolaly mnie jakniki i raz mnie zaklulo tak gdzies na dole w brzuchu jakby mnie ktos czyms uklul i brzuch zaczal bolec jak na @. Potem za jakies 2 godziny byla ta krew.

Stawbelka, moze bardziej sie zagnieżdżały kropki i trafiły na jakies naczynko ktore pękło i ta krew poleciała. Wierze ze będzie dobrze.
Ja bym podjechała na betę dzisiaj.

Strawbelka a ja żeby Ci namieszać w głowie poczekalabym, wiem że chcesz sprawdzić czy wszystko gra i wogole ale narazie łez jak.kloda... Chociażby do jutra... Niech się tam wszystko ureguluje...

Strawbelka a ja żeby Ci namieszać w głowie poczekalabym, wiem że chcesz sprawdzić czy wszystko gra i wogole ale narazie łez jak.kloda... Chociażby do jutra... Niech się tam wszystko ureguluje...
Riri no to namieszalas.
Zobacze jak bede sie czuc i chyba pojade, maz mnie zawiezie, wiec duzo nie bede chodzic, a w aucie to bez ruchu posiedze i moze bedzie wszystko ok.

reklama
Do góry