reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Może ja tak bardzo się nie udzielam ale za to czytam was, Wasze wpisy, walkę, codzienna wasze żarty....potraficie się pocieszyć, dzielić wiedzą,
Czytałam wpisy Teczowej i płacze razem z nią...
Dlaczego to nam się przytrafia, dlaczego tak musimy walczyć. A jak już się coś uda to obarczone jest stresem nerwami.... Myślicie że świat jest sprawiedliwy???
Destino nie wiem co ci odpowiedzieć czy dziękuję ale znowu zapesze czy nie dziękuję
Mojemu mężowi zabronilam się cieszyć... Jak ktoś wychodzi poza teraźniejszośc i mówi coś o tym dziecku
.zaraz go gasze... Dziewczyny tak bardzo się boję

reklama
Tęczowa bardzo , bardzo mi przykro ;( . Liczyłam ze to jakaś pomyłka ;( . To jest jakiś horror . Nie wiem co mam pisać i tak żadne słowa nie pocieszą !!! . Trzymaj się jesteśmy z tobą

Destino kontaktowałaś się z lekarzem ktorego ci poleciłam ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A to nasze Słoneczko :-D Klara ma.jpeg

Załączniki

• Klara ma.jpeg
    Klara ma.jpeg
    250,7 KB · Wyświetleń: 104
Dziękuję Strawcbelka :-D
Riri w naszej sytuacji strach jest naturalny.Musisz wierzyć.Ja też nie mówiłam długo nikomu o ciąży.A niektóre osoby dowiedziały się jak mała była na świecie.Tak się bałam a wręcz wpadałam nieraz w histerię.Ja za wszystkie trzymam kciuki i wierzę,że się każdej uda

Madzia Piękne to Twoje Słońce, pilnuj, bo ukradnę :-D;-) ;):-D

Ovli na razie nie, bo ostatnie pieniądze wydałam na badania. Ale to nie zginie. Zapisałam. Moja endometrioza nie odpuszcza. To tylko kwestia czasu. Poza tym nie wiem, czy mi na żołądek nie wlazła. Muszę na razie odpuścić leczenie jeśli chcę starać się o dziecko. Czytam o nim i myślę, że się tam zjawię

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Jestem w domu, byłam u fryzjera potem w Smyku po piękny kocyk dla Małego, zjadłam pikantnego chińczyka.
Czytam a tutaj takie smutne wiadomości,
Tęczowa...strasznie mi przykro ale teraz trzeba wierzyc,że i Tobie się niebawem tez uda....

Strawbelka, jak tam? Pozytywnie nastawiona dziś jesteś?

Nafoczka, jak sie leży z pupą w górze. Tak jak Ci mówiłam, rodzimy pod koniec czerwca, czyli jakieś dwa miesiące i 6 dni. pasuje Ci 26 czerwiec???

Susana, jak się czujesz???

Lumia, jak u Ciebie, niebawem testowanko?

Fondie, kiedy kolejne szczepienie?

Kitki, odezwij się, dziśiaj miałas mieć cc?

Magda82.
..śliczna Dziewczyneczka!!!

AgnieszkaP, jak tam dzidziol? Kopie już regularnie?

Lamia78, wstawiaj teściora!

Mala Czarna, Bea25ta, Lilia, Liluli, Destino, Zula5, Kaira, Enya, Riri, Arda, Mia2016, Avita, Bertha, Asia669, Ovli22, Karpidlak, i RESZTA :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :) buziaki dla Was!

Do góry