Mia ja mam homozygotyczna oraz A C677T :-(
Dalej nie rozumiem, cosik kręcisz..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mia ja mam homozygotyczna oraz A C677T :-(
Jutro idę dziś 2 kreseczka ciemniejsza ,ale teraz boję się o tą prolaktynę i tsh podskoczyło
Ja też lubię mieć plan awaryjny lepiej mi się żyje jak Go mam [emoji12]Susana peklam bo 2 dni ryczalam jakby mi cala rodzina umarla.
Caly stres wybeczalam i teraz moge juz normalnie nawet o becie pisac
Poza tym mam plan awaryjny i jest mi latwiej kiedy mam dostac@?
Nie wiem jak to jest przy on vitro bo caly czas pakuje w siebie leki.
W kazdym razie chyba 1 kwietnia byl 1dc, a cykle mam 28 dniowe
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mijestem...maleństwo nie żyje od około 4 dni. Mam odłożyć wszystkie leki i czekać na poronienie
Kurde, wiesz że moje miasto to zadupie i nie zrobię tutaj takich badań [emoji20] muszę pojechać, żeby on mnie gdzieś u siebie skierowałCzarna
Czekałam około miesiąca bo doktor był na urlopie .
Ale pani z recepcji i tak dzwoniła do mnie żebym przyjechała tydzień wcześniej bo się miejsce zwolniło .
Czarna on każe zawsze mieć
test limfocytotoksyczny
I cytokiny Th1 th2
Przecwc.przeciwłożysku
Białka
Trombofilie
Ściskam który tydzień ciążyjestem...maleństwo nie żyje od około 4 dni. Mam odłożyć wszystkie leki i czekać na poronienie
I co dalej? W sensie dalej się szczepisz?
Hej dziewczyny ja już po odebraniu wyników mlr po szczepieniach z męża 30,2 z dawcy 54,4 możemy się starać.
.z tymże ja już jestem w ciąży.. Testy owulacyjne nie kłamały... terax strasznie się boję bo żadnych objawów ciąży nie mam... Nawet ból piersi raz jest raz nie ma
...za dwa tyg kolejne usg.. Jestem przerażona!!!!!!!!