reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia
To naturalne że tsh podwyższa się w ciąży .
Ja dla przykładu miałam tsh 1 przed ciążą a po zajściu jak badałam podskoczyło na 2,49 .
Mnie endokrynolog zwiększyła dawkę o 0,25 co drugi dzień i teraz na początku maja mam badać .
Gratuluję dwóch kreseczek .!!!!!##
Susana uspokoiłaś mnie tsh badane 21.03-0,904 a 18.04 -2,99 ,dość ostro . A prolaktyna w 3dc ładna-157 ,a w 8 dpo 677 .Jutro idę na betę i progesteron też zrobie, no i umówie się na piątek do gina po dupka i do endo.

reklama
Hej dziewczyny ja już po odebraniu wyników mlr po szczepieniach z męża 30,2 z dawcy 54,4 ;) możemy się starać.
.z tymże ja już jestem w ciąży.. Testy owulacyjne nie kłamały...;);) terax strasznie się boję bo żadnych objawów ciąży nie mam... Nawet ból piersi raz jest raz nie ma
...za dwa tyg kolejne usg.. Jestem przerażona!!!!!!!! :shocked2::happy2:

Tęczowa trzymam kciuki.Też mi się wydaje dziwne robić usg w tak wczesnej ciąży przez brzuch.
Nafroczka przesyłam ciepłe myśli.Przeżywam Twoją ciążę jakby była moja.Dacie radę.Ile jest przypadków,że kobiety mają problem z szyjką w ciąży,zakładany pesar albo szew a później po ich zdjęciu przenoszą ciążę.Ja nie życzę Ci przenoszenia ale chociaż donoszenia Wiktorka do 38 tygodnia.

Lamia a pytałaś lekarza o zwiększenie euthyroxu? Pytam bo u mnie tarczyca prawdopodobnie była przyczyną strat i w tej szczęśliwej ciąży musiałam zwiększyć dawkę o 100 % i lecieć na niej do końca a tarczyca też na początku bardzo szalała.

Riri przypomnij swoją historię bo szukam w głowie a tam pustka.

Tęczowa czekam na szpilkach proszę wróć z dobrym newsem.buziaki.

Nafoczka w biedronce w czwartek tj jutro jest poduszka pod nogi 018.jpg

Załączniki

• 018.jpg
    018.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Któraś z dziewczyn chyba bertha pytała o steryd dla męża. Mój miał medrol przepisany. miał go brać od mojego@ przez 10dni. Trochę Wam namieszam z przeciwciałami przeciwplemnikowymi u mężczyzn bo u Nas mąż takowe posiada a ja nie potrafiłam zajść czy na sterydzie czy bez a nigdy nie poroniłam.
.

Zula, jeszcze pytania o te przeciwciała i steryd. Czyli dobrze rozumiem ze niezależnie od tego czy mąż brał steryd czy nie to nie udało sie zajść naturalnie? Czy chodzi ci o to ze czy ty brałaś steryd czy nie to nie udało sie?
Ty masz te przeciwciała tez?

Jak w rezultacie sie skończyła twoja historia? Przepraszam ale nie doczytałam tego... Zaszłaś naturalnie, przez inseminacje, in vitro czy dalej sie staracie?

Do góry