Fondie- ja bym szczepiła się ze względu na APA. Jeśli chodzi o NK to w IMK to masz ilościowo a po 2 godzinach to ich aktywność prawda? A ten test LCT to nie jest tak że pokazuje czy można być szczepionym limfocytami męża czy dawcy? Jak ja leczyłam się u Maliny to tego testu nie było...
reklama
Mąż bierze na poprawę nasienia fertilman ale kupie mu fertilman plus droższy jest ale może lepiej pomaga...jakie mam badania zrobić pomóżcie mi trochę jak możecie
Skoro jedziesz do Warszawy to tam masz dr Dubrawskiego i prof. Jerzak, skoro nie miałaś zlecanych żadnych badań to możesz iść do niej, tylko koszt wizyt i prywatnych badań nie jest niski. Może się okazać, że z immunologią nie masz problemu, skoro tylko wiadomo, że masz mutację. Zespołu antyfolipidowego też mozesz nie mieć badania (koagulant tocznia, przeciwciała przeciw beta 2 glikoproteine, przeciwciała kardiolipinowe). Jeszcze warto zrobić czynnik v-leiden i Protrombiny ( co do zakrzepicy).
Dziewczyny jestem z Kwidzyna a do lekarza jadę na ulicy szafarow 128 nie pamiętam nazwiska pani doktor :-(
To ja niestety nie pomoge bo z pd pl jestem.
A do jakiego miasta jedziesz do tego immunologa?
Edit
To nie doczytalam, ze Motylek pisala, ze do w-wy jedzie
NK 15 mam w badaniu "ocena subpopulacji limfocytow"Fondie- ja bym szczepiła się ze względu na APA. Jeśli chodzi o NK to w IMK to masz ilościowo a po 2 godzinach to ich aktywność prawda? A ten test LCT to nie jest tak że pokazuje czy można być szczepionym limfocytami męża czy dawcy? Jak ja leczyłam się u Maliny to tego testu nie było...
a nk 20 w badaniu badaniu komorkowe (aktywnosc komorek po 2h)
szczepiłabys ze wzgledu na apa czy nie?
motylek1234
Fanka BB :)
No do warszawy jadę zobaczę co mi powie...
Lamia,
A Ty sobie nie mysl, ze zapomnialam ;-) czekam jutro na piekny wynik&&&&&&&&
Pewnie zagladne dopiero po poludniu.
Dobrej nocy dla Wszystkich i kolorowych do poduchy ;-)
Edit.
Motylku
Mam nadzieje, ze jakis z polecenia, a nie pierwszy lepszy immunolog?
Szkoda, ze nie podpytalas Dziewczyn jestem pewna, ze by Cie dobrze pokierowaly ;-)
Edit.
Motylku
Mam nadzieje, ze jakis z polecenia, a nie pierwszy lepszy immunolog?
Szkoda, ze nie podpytalas Dziewczyn jestem pewna, ze by Cie dobrze pokierowaly ;-)
niestety tylko jakies jedne bo mialam 2 razy wykonywaneFondie, tylko mnie wlasnie zalezy na histero, tylko musze to jakos zgrac, zeby potem czadsu nie tracic... Zaliczyl Ci malina jakies badania?
czarna_mala
Fanka BB :)
O matko...właśnie zdałam sobie sprawę, że jeszcze nie zrobiłam wszystkiego by mieć dzidzię wasze nazwy badań poprawiły mi humor, bo jeszcze ich nie robiłam więc może "tu" coś siedzi [emoji1]
reklama
lumia odnosnie tej chromatyny zawsze jest jeden tok leczenia jakbys wrocila do poczatku forum ale nie wiem ktora dziewczyna miala misia w nicku wlanie jej m mial chromatyne 60 a to bardzo zly wynik i on dostal jakies suplementy na pewno profertil salfazin i jakies witaminy wiec moze po prostu suplementuj go tym i zrob przeciwcialaprzeciplemnikowe a mojemu kupie profertil nawet malina go polecil a wczesniej tez o nim czytalamLamia,
Podziel się: