reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No i teraz zglupialam.
Fondi Twojemu wyszly przeviwciala przeciwlem, a macie dziecko i zaciazylas znow....nie kumam:confused::baffled:

A proponuje dziewczyny piora strusia na glowie nastepnym razem :p

Fondi,
Przy tej mutacji wieksze dawki kwasu foliowego, ale ja bym tez metyle wlaczyla no i oczywiscie witb 6,12 :-)
pytalam czy one sa powodem
powiedział uwaga pisze ta po mojemu jak skumalam:)
ze przeciwcialaprzeciwplemnikowe odpowiadaja za zajscie, podzial i zalszy rozwoj i jak one sa dodatnie to one cos tak robia ze ja nie widze jakiegos antygenu i odrzucam zarodek :)
mam nadzieje, że troche zrozumiale haha
ogolnie jakbym ja miala przeciwplemnikowe podobno to wtedy bym nie zaciazłą atak zaciazam a trace maz dostanie steryd na to

pytalam czy one sa powodem
powiedział uwaga pisze ta po mojemu jak skumalam:)
ze przeciwcialaprzeciwplemnikowe odpowiadaja za zajscie, podzial i zalszy rozwoj i jak one sa dodatnie to one cos tak robia ze ja nie widze jakiegos antygenu i odrzucam zarodek :)
mam nadzieje, że troche zrozumiale haha
ogolnie jakbym ja miala przeciwplemnikowe podobno to wtedy bym nie zaciazłą atak zaciazam a trace maz dostanie steryd na to

Jestem w stanie w to uwierzyc :p nawet logiczne ;-) ale i tAk dziecko macie :p
Czyli w naszym przypadku lepiej meza wyslac niz siebie kluc na te przeviwciala ;-)

Dziewczyny nie piszczcie posta pod postem!!!!!

Stawbelka Nasza Gosia tez tak sie martwiła i zobacz ktory juz ma miesiąc był jeden jedyny i sie udało. Zaciskam kciuki z całych sił.
Susan Gratulacje!!!

[QUjednepost: 13934928, member: 161838"]Avita to jak wygladaja te szczepienia ze to boli i potem siniakow pelno masz?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Na każdej rëce do łokcia po cztery wkłucia każde śrõd i poskõrnie. To podskõrnie troche szczypie ale to głębiej to troszke boli (jeszcze się Fondi wystraszy i nie pojedzie!) a teraz mam w miejsu wkłuć małe siniaczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry