motylek1234
Fanka BB :)
Mąż bierze na poprawę nasienia fertilman ale kupie mu fertilman plus droższy jest ale może lepiej pomaga...jakie mam badania zrobić pomóżcie mi trochę jak możecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kochana on mi powiedział, że mam lct ujemny czyli hamowania 0 zrozumialam ze odpowiada to mrl ze jak mam 0,10 ujemne tzn, że tak jakbym miała mrl 10 a ty masz 50 to ja juz nie wiem kiedy stosuje sie szczepionki jesli ty masz 0,50 to juz nie wiem nicTest LCT mam 0,50 (dodatni) a NK 26,9 a ten czynnik martwicy mam wielki bo 3958,0 norma do 1380.
motylek jesli zrobisz badania na wlasna reke to nie dowiesz sie co oznaczaja potrzebna ci osoba -lekarz ktory ci zinterpretuje badania, wiec musi zlecic ci je lekarz skad jestes? moze w twojej okolicy znajdzie sie ktos !!! mowisz ze jutro idziesz do immunologa to on ci pomoze wskaze powie jakie badania i zinterpretujeMąż bierze na poprawę nasienia fertilman ale kupie mu fertilman plus droższy jest ale może lepiej pomaga...jakie mam badania zrobić pomóżcie mi trochę jak możecie
dzis potkalam dziewczyne ktora mu wreczyla histeroskopie robiona po ostatnim poronieniu i nie miala zleconej!Fondie, wiem, ze masz racje. Ale martwi mnie to, ze bede musiala miec kolejna histeroskopie po tylu miesiacach. Szkoda mi tego czasu wiec serce mowi swoje, ale rozum jeszcze dziala.
No dobra jak u was ?
:-)
Trzymajmy się tego że pomagajæ organizmowi wrócić doo kochana on mi powiedział, że mam lct ujemny czyli hamowania 0 zrozumialam ze odpowiada to mrl ze jak mam 0,10 oimne tzn, że tak jakbym miała mrl 10 a ty masz 50 to ja juz nie wiem kiedy stosuje sie szczepionki jesli ty masz 0,50 to juz nie wiem nic
kwiatuszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialas to badanie(mrl i lct) pomoz!!!!
szczepionki chyba wogole pomagaja organizmowi wrocic do normy!