reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mój teraz gada mi że chyba nawet widział te Twoje sławne paznokcie! Szkoda że nie pogadałyśmy! Później po szczepieniu
szybko wyszliśmy bo spieszyłam sië do szkoły po synusia!

Napisz czy masz szczepienia i kiedy?
haah patrz chopy to wszystko widza hahaha
tak zaczynamy teraz 20dziestego we srode czyli 22 czwerwca wizyta decydujaca:) czy juz sie staramy czy doszczepiamy:) akurat ma wolne moj m wiec jakby bylo ok to idelany czas :)

ok wyszło mi tak pisze wszystko co jest zle:
Ocena cytokin i współczynnika Th1/Th2
interleukina 10 1378 (1530-3830)
wskaznik IFN/IL-4 6,1(47,3-135,8)
wskaznik IFN/IL-10 0,2 (1,1-2,8)

przeciwciała przeciw beta-2 glikoproteinie 27,5 (dodatni )
Białko C 61,89% (70-140)
Mutacja genu A1298C heterozygota

Test IMK
Limfocyty CD56%

fibrynogen 225(238-358)
przeciwciała przeciw łożyskowe (apa) +
test limfocytotoksyczny 0,10 (ujemny)

Maz -przeciwciała przeciwplemnikowe

i na podstawie testu limfoc..(cBA) niemam hamowania czyli odpowiada allo mrl i na to mam szczepionki, maz dostanie steryd na przeciciała przeci plemnikowe podcas starania, ja dostane heparyne w czasie staran i encorton ale mala dawke jak juz mrl bedzie ok oczywiscie.
ogolnie amh mam bardzo dobre 2,2 tak powiedzial nasienie dobre ma maz badan jestmega duzo wiec wszystkich nie bede pisac:) pytałam o chromatyne powiedział, że nie zaleca tego badania jak ma sie jedno dziecko juz.
mam standardowow jesc duzo zielonego, witamina b complex i acti folin 5mg
pytałam czy jakbym chciala suplementowac meza to czym , powiedzial, że nie trzeba ale jak
bardzo chce to poleca profertil.
clostrum to swiecona woda nie intralipid:) ale ja sie uparłam to moge sobie suplementowac:)
ale przekonal mnie tym, ze szczepionki maja spowodowac, ż emoj organizm sam zacznie pracowac jak trzeba a wszystko inne dostarcza cos na chwile:)
Avita moj maz jak wsiadlisy do auta to mi mowil mowie ci to na pewno ona mowie ci hahah chyba ci sie dobrze przygladal chyba mu w oko wpadlass ahhahaa

A Ty mojemu!! Koniec tematu SPOTKANIE bo i tak sië już z nas śmieją ale lepszy śmiech niż płacz!!!!

Lumia ja daje swiderki ale wiesz u mnie to takie smaki dziecinstwa bo babcia moja taki makaron robola tylko ze byl domowy i zapiekany w brandurze (metalowa dziurka w kuchni kaflowej) :-D

Teczowa no ja Jadzi wierzylam ze tak bywa.. coz chyba sama do konca nie wiedziala co zrobic. Net uswiadomil mnie o 3razy za pozno, a Przybycien potwierdzil ze jeszcze duzo mozna... zatem jest ok ;-)

Strawbelko ja ci smutno to wroc do strony 2520 :-D

avita a jak sie czujesz po szczepieniu?
jaka ty masz te mautacje ta co ja? i co przyjmujesz?

dziewczyny z taka mutacja co bierzecie?

ok wyszło mi tak pisze wszystko co jest zle:
Ocena cytokin i współczynnika Th1/Th2
interleukina 10 1378 (1530-3830)
wskaznik IFN/IL-4 6,1(47,3-135,8)
wskaznik IFN/IL-10 0,2 (1,1-2,8)

przeciwciała przeciw beta-2 glikoproteinie 27,5 (dodatni )
Białko C 61,89% (70-140)
Mutacja genu A1298C heterozygota

Test IMK
Limfocyty CD56%

fibrynogen 225(238-358)
przeciwciała przeciw łożyskowe (apa) +
test limfocytotoksyczny 0,10 (ujemny)

Maz -przeciwciała przeciwplemnikowe

i na podstawie testu limfoc..(cBA) niemam hamowania czyli odpowiada allo mrl i na to mam szczepionki, maz dostanie steryd na przeciciała przeci plemnikowe podcas starania, ja dostane heparyne w czasie staran i encorton ale mala dawke jak juz mrl bedzie ok oczywiscie.
ogolnie amh mam bardzo dobre 2,2 tak powiedzial nasienie dobre ma maz badan jestmega duzo wiec wszystkich nie bede pisac:) pytałam o chromatyne powiedział, że nie zaleca tego badania jak ma sie jedno dziecko juz.
mam standardowow jesc duzo zielonego, witamina b complex i acti folin 5mg
pytałam czy jakbym chciala suplementowac meza to czym , powiedzial, że nie trzeba ale jak
bardzo chce to poleca profertil.
clostrum to swiecona woda nie intralipid:) ale ja sie uparłam to moge sobie suplementowac:)
ale przekonal mnie tym, ze szczepionki maja spowodowac, ż emoj organizm sam zacznie pracowac jak trzeba a wszystko inne dostarcza cos na chwile:)
Avita moj maz jak wsiadlisy do auta to mi mowil mowie ci to na pewno ona mowie ci hahah chyba ci sie dobrze przygladal chyba mu w oko wpadlass ahhahaa

A w tej ocenie cytokin czynnik martwicy nowotworu jaki masz?

No i teraz zglupialam.
Fondi Twojemu wyszly przeviwciala przeciwlem, a macie dziecko i zaciazylas znow....nie kumam:confused::baffled:

A proponuje dziewczyny piora strusia na glowie nastepnym razem :p

Fondi,
Przy tej mutacji wieksze dawki kwasu foliowego, ale ja bym tez metyle wlaczyla no i oczywiscie witb 6,12 :-)

reklama
Fondi ja mam to co widać pod moimi postami w sygnaturze. Napisz jakie masz NK? Zalecenia mam takie jak Ty acti folin 5 mg, b complex I warzywka zielone.
Szczepienie troche bolało ale teraz łapska mam twarde że nie mogė sië dotknæć i wyłażæ sińce - do przeżycia.
Biore metyle, femibion, wit D3 i eutyrox 50 i nie wiem co zrobić z colostrum??

Ostatnia edycja:
Do góry