reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino,
A Ty kiedy powtarzasz test?

Lamia,
A Ty wyciagaj kase z sciany placzu i szoruj do labo ;-) ojjjj kochana dzis takie piekne wiesci na forum, ze brakuje tylko wisienki na torcie ;-) betki ;-)

Moj trzeci zarodek przestal sie rozwijac i obumarl.
Z tych dwoch pewnie tez nic nie bedzie, pewnie juz obumarly.
Juz sily na to wszystko nie mam. Posrane to zycie i tyle:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka współczuję śmierci maluszka ze szkiełka. Zdaję sobie sprawę z tego, ze niezwykle Ci ciężko w tym momencie, postaraj się jednak dać szansę tym, które żyją w Tobie. tu mają cieplutko i dobrze jak u mamy. Postaraj się ofiarować im bezpieczeństwo nawet twoich myśli. Nadzieja trwa tak długo, póki nikt nie stwierdzi zgonu. Mamusiu bliźniaczków wierzymy z Tobą i za Ciebie Kwiatuszku. POWODZENIA !!!

Lumia za kilka dni powtórzę

Ooo nie! Zaraz pojadę i skopię dupsko! Masz w sobie dwie fasolinki i musisz w nie wierzyć! Jesteś ich mamą! Podali dwa najlepsze, ja wierzę że będzie dobrze Strawbusiu. Nie stresuj się to najlepsze co możesz zrobić, a i tak będzie co ma być :) ściskam Cię Kochana [emoji4]

Ooo nie! Zaraz pojadę i skopię dupsko! Masz w sobie dwie fasolinki i musisz w nie wierzyć! Jesteś ich mamą! Podali dwa najlepsze, ja wierzę że będzie dobrze Strawbusiu. Nie stresuj się to najlepsze co możesz zrobić, a i tak będzie co ma być :) ściskam Cię Kochana [emoji4]

Nic dodac nic ujac!!!
Strawbelko
Przywolujemy Cie do pionu!!!!

Sus bardzo się cieszę !!!!! Pewnie nie migłaś uwarzyć w to co widzisz i słyszysz ? To są niesamowite emicje . Gratulacje teraz tylko czekać na finał ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Strawbelka przrstań !!! Wywołujesz wilka z lasu !!! . Czekać trzeba !!! Głowa do góry ;) , wiem że to trudne ale czasu niestety nie przyspieszymy .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam się poniedziałkowo :)

Arda - głęboko wierzę już niedługo zaświeci dla Ciebie
images

Jest serduszko
Tętno 117
Mocno bije .
Jestem najszczęśliwsza na świecie
!!!!!!!!!!!!

BRAWO, GRATULUJĘ, JUPI :-D

Ani mi się waż tak myśleć. Kropki zostają i tyle :)

Do góry