reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wiecie ze mam racje.
Wierzylam w ten trzeci zarodek. Bylam pewna na 100% ze przezyje i po niego wrocimy. I co? Wiara nie pomogla...
Ile razy bede podchodzic do in vitro, za chwile sie konczy refundacja lekow. In vitro teraz z lekami 15 tys. I co tak co 2 miesiace mam szykowac tyle kasy, toz to bogaczem trzeba byc!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strawbelka,
Zakazuje Ci tak myslec!!!!!
Dlaczego nie wierzysz w te kropki pod Twoim serduchem :-(

Dołączam się do dziewczyn
Jeszcze nie wiesz czy się udło czy nie .Nie możesz od razu myśleć w ten sposób .!!!!!
My tu wszystkie za ciebie i twoje dzieci trzymamy kciuki a ty tu jakieś czarnowidztwo uskuteczniasz.!!!!!!
Proszę się dobrze nastawić i dalej czekać .
Kiedy ta beta ???

Strawbelka - wcale nie masz racji! Mam kumpele, która miała dużo zarodków i poprosiła, żeby cześć tych zarodków hodowali do 5 doby i żaden nie przetrwał i w końcu udało jej się z dwoma zarodkami 2-dniowymi z tej drugiej części zarodków. Cyc do przodu i życzę Ci dużo wiary :)

Strawbelka - wcale nie masz racji! Mam kumpele, która miała dużo zarodków i poprosiła, żeby cześć tych zarodków hodowali do 5 doby i żaden nie przetrwał i w końcu udało jej się z dwoma zarodkami 2-dniowymi z tej drugiej części zarodków. Cyc do przodu i życzę Ci dużo wiary :)
Lilia cyce mnie juz przestaly bolec, brzuch nie boli, jajniki nie bola.
Wczoraj jeszcze cos sie dzialo, a dzis nic:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lamia
Też kiedyś nie umiałam wstawić zdjęcia .
Do wszystkiego jakoś doszłam .
Na dole strony koło ikonki odpowiedż jest " wyślij plik".

Ja jade do ginki bo się zgodziła mnie przyjąć dzisiaj bo mam czas .
Proszę trzymajcie kciuki .!!!!!

Trzymam kciuki!! O której masz wizyte??

Susana baardzo się cieszę, nawet nie myślałam, że moze być inaczej!!!
Strawbelka staraj się myśleć tylko pozytywnie, nie załamuj się i nie ściągaj złych myśli
Lumia trzymam kciuki
zresztą za każdą z Was trzymam kciuki bardzo mocno, bo szczęście należy się każdej z nas. Oprócz tego co możemy zrobić czyli badania i brania leków musimy mocno wierzyć w nasz sukces :)

Kochane błagam Was trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro ja idę na usg i mam nadzieję, że maluszek się rozwija.

reklama
Do góry