reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wiecie ze mam racje.
Wierzylam w ten trzeci zarodek. Bylam pewna na 100% ze przezyje i po niego wrocimy. I co? Wiara nie pomogla...
Ile razy bede podchodzic do in vitro, za chwile sie konczy refundacja lekow. In vitro teraz z lekami 15 tys. I co tak co 2 miesiace mam szykowac tyle kasy, toz to bogaczem trzeba byc!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strawbelka,
Zakazuje Ci tak myslec!!!!!
Dlaczego nie wierzysz w te kropki pod Twoim serduchem :-(

Dołączam się do dziewczyn
Jeszcze nie wiesz czy się udło czy nie .Nie możesz od razu myśleć w ten sposób .!!!!!
My tu wszystkie za ciebie i twoje dzieci trzymamy kciuki a ty tu jakieś czarnowidztwo uskuteczniasz.!!!!!!
Proszę się dobrze nastawić i dalej czekać .
Kiedy ta beta ???

Strawbelka - wcale nie masz racji! Mam kumpele, która miała dużo zarodków i poprosiła, żeby cześć tych zarodków hodowali do 5 doby i żaden nie przetrwał i w końcu udało jej się z dwoma zarodkami 2-dniowymi z tej drugiej części zarodków. Cyc do przodu i życzę Ci dużo wiary :)

Strawbelka - wcale nie masz racji! Mam kumpele, która miała dużo zarodków i poprosiła, żeby cześć tych zarodków hodowali do 5 doby i żaden nie przetrwał i w końcu udało jej się z dwoma zarodkami 2-dniowymi z tej drugiej części zarodków. Cyc do przodu i życzę Ci dużo wiary :)
Lilia cyce mnie juz przestaly bolec, brzuch nie boli, jajniki nie bola.
Wczoraj jeszcze cos sie dzialo, a dzis nic:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lamia
Też kiedyś nie umiałam wstawić zdjęcia .
Do wszystkiego jakoś doszłam .
Na dole strony koło ikonki odpowiedż jest " wyślij plik".

Ja jade do ginki bo się zgodziła mnie przyjąć dzisiaj bo mam czas .
Proszę trzymajcie kciuki .!!!!!

Trzymam kciuki!! O której masz wizyte??

Susana baardzo się cieszę, nawet nie myślałam, że moze być inaczej!!!
Strawbelka staraj się myśleć tylko pozytywnie, nie załamuj się i nie ściągaj złych myśli
Lumia trzymam kciuki
zresztą za każdą z Was trzymam kciuki bardzo mocno, bo szczęście należy się każdej z nas. Oprócz tego co możemy zrobić czyli badania i brania leków musimy mocno wierzyć w nasz sukces :)

Kochane błagam Was trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro ja idę na usg i mam nadzieję, że maluszek się rozwija.

reklama
Do góry