reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino,
A Ty kiedy powtarzasz test?

Lamia,
A Ty wyciagaj kase z sciany placzu i szoruj do labo ;-) ojjjj kochana dzis takie piekne wiesci na forum, ze brakuje tylko wisienki na torcie ;-) betki ;-)

Moj trzeci zarodek przestal sie rozwijac i obumarl.
Z tych dwoch pewnie tez nic nie bedzie, pewnie juz obumarly.
Juz sily na to wszystko nie mam. Posrane to zycie i tyle:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka współczuję śmierci maluszka ze szkiełka. Zdaję sobie sprawę z tego, ze niezwykle Ci ciężko w tym momencie, postaraj się jednak dać szansę tym, które żyją w Tobie. tu mają cieplutko i dobrze jak u mamy. Postaraj się ofiarować im bezpieczeństwo nawet twoich myśli. Nadzieja trwa tak długo, póki nikt nie stwierdzi zgonu. Mamusiu bliźniaczków wierzymy z Tobą i za Ciebie Kwiatuszku. POWODZENIA !!!

Lumia za kilka dni powtórzę

Ooo nie! Zaraz pojadę i skopię dupsko! Masz w sobie dwie fasolinki i musisz w nie wierzyć! Jesteś ich mamą! Podali dwa najlepsze, ja wierzę że będzie dobrze Strawbusiu. Nie stresuj się to najlepsze co możesz zrobić, a i tak będzie co ma być :) ściskam Cię Kochana [emoji4]

Ooo nie! Zaraz pojadę i skopię dupsko! Masz w sobie dwie fasolinki i musisz w nie wierzyć! Jesteś ich mamą! Podali dwa najlepsze, ja wierzę że będzie dobrze Strawbusiu. Nie stresuj się to najlepsze co możesz zrobić, a i tak będzie co ma być :) ściskam Cię Kochana [emoji4]

Nic dodac nic ujac!!!
Strawbelko
Przywolujemy Cie do pionu!!!!

Sus bardzo się cieszę !!!!! Pewnie nie migłaś uwarzyć w to co widzisz i słyszysz ? To są niesamowite emicje . Gratulacje teraz tylko czekać na finał ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Strawbelka przrstań !!! Wywołujesz wilka z lasu !!! . Czekać trzeba !!! Głowa do góry ;) , wiem że to trudne ale czasu niestety nie przyspieszymy .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam się poniedziałkowo :)

Arda - głęboko wierzę już niedługo zaświeci dla Ciebie
images

Jest serduszko
Tętno 117
Mocno bije .
Jestem najszczęśliwsza na świecie
!!!!!!!!!!!!

BRAWO, GRATULUJĘ, JUPI :-D

Ani mi się waż tak myśleć. Kropki zostają i tyle :)

Do góry