reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelko tylko tego nie mozna tak doslownie przeliczac. 100luteiny nie jest rowna 100lutinusa, a z tego co wiem to wogole dupek najbardziej miesza
Nafoczko
Co to dosłownie znaczy że dupek najbardziej miesza??

Strawka .
Cukiereczki dwa piękne .
Już sobie ciebie z nimi wyobrażam .

reklama
Hej dziewczyny, pomozecie mi troche? Nie wiem czy dobrze trafilam, ale po nazwie watku mysle ze mnie nie zjecie ;)

Jestem Gosia, mam 22 lata, druga ciaza - druga poroniona.. Pierwsza puste jajo plodowe, druga - zatrzymanie akcji serca 7t1d.. Morfologia ksiazkowa, mocz ksiazkowy, macica w porzadku, jajniki w porzadku, krew ARh+ wiec konflikt niemozliwy.. Mam tylko niedoczynnosc tarczycy (caly czas biore euthyrox, wszystko jest unormowane i jestem pod opieka endokrynologa) i hashimoto.. Chcialabym sie od Was dowiedziec jakie badania moge wykonac aby dowiedziec sie czy jest jakas ewentualna przyczyna... :(

Wlasnie leze w szpitalu i czekam na zabieg lyzeczkowania macicy :(

Do góry