reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia a dzis wyjatkowo moge wziasc w odstepie 8 godzin.
O 13 wzielam acard, bo zapomnialam rano przez ten transfer.
Teraz o 21 chce heparyne wziasc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie mozesz wziac. Ja czesto zapominalam i bralam acard kolo poludnia a wieczorem ok 18 clexane. Dopiero w szpitalu w 30tyg mi powiedzieli zeby robic wieksze odstepy i brac acard po sniadaniu a clexane ok 20

A poza tym to trzymam kciuki za Wasza trojeczke

Strawbelko ponoc lutinus daja przy transferach bo sie najlepiej wchlania. Brala 1x100rano potem prolutex (ten co ja) i wieczorem znowu 1x100

dziewczyny czy wszystkim sie da wstawic na prvie zdjecie? ja w odpowiedzi nie mam okienka "wyslij plik" na privie na oglnym mam a wy?

reklama
Nie dźwigaj!! Ja siedzieć będę teraz w milczeniu i będę czekać na info od Ciebie. Trzymam kciuki i jestem dobrej myśli i cicho sza :)

Asia nie wiem jak można poprawić przepływy może właśnie rozrzedzeniem krwi?? hmm nie wiem tylko takie domysły

Tak też czytam i jestem świadoma, że ta moja krew jest za gęsta. W ciąży to się pieniła a nie chciała lecieć. Brak zespołu antyfolipidowego (niby wszystko w granicach), ta mutacja a1287c tak wpływa? Czekam jeszcze na wyniki v-leiden i Protrombiny :-/ Zobaczymy co profesor za 12 dni powie...

Do góry