reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia a dzis wyjatkowo moge wziasc w odstepie 8 godzin.
O 13 wzielam acard, bo zapomnialam rano przez ten transfer.
Teraz o 21 chce heparyne wziasc.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie mozesz wziac. Ja czesto zapominalam i bralam acard kolo poludnia a wieczorem ok 18 clexane. Dopiero w szpitalu w 30tyg mi powiedzieli zeby robic wieksze odstepy i brac acard po sniadaniu a clexane ok 20

A poza tym to trzymam kciuki za Wasza trojeczke

Strawbelko ponoc lutinus daja przy transferach bo sie najlepiej wchlania. Brala 1x100rano potem prolutex (ten co ja) i wieczorem znowu 1x100

dziewczyny czy wszystkim sie da wstawic na prvie zdjecie? ja w odpowiedzi nie mam okienka "wyslij plik" na privie na oglnym mam a wy?

reklama
Nie dźwigaj!! Ja siedzieć będę teraz w milczeniu i będę czekać na info od Ciebie. Trzymam kciuki i jestem dobrej myśli i cicho sza :)

Asia nie wiem jak można poprawić przepływy może właśnie rozrzedzeniem krwi?? hmm nie wiem tylko takie domysły

Tak też czytam i jestem świadoma, że ta moja krew jest za gęsta. W ciąży to się pieniła a nie chciała lecieć. Brak zespołu antyfolipidowego (niby wszystko w granicach), ta mutacja a1287c tak wpływa? Czekam jeszcze na wyniki v-leiden i Protrombiny :-/ Zobaczymy co profesor za 12 dni powie...

Do góry