reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczynki .
Gosia witaj u nas w naszej małej rodzince .W naszym " Babińcu "
Jesteś taka młoda i już dwa poronienia .
Przykro mi bardzo .
Mam nadzieję że znajdziesz u nas odpowiedż na dręczące cię pytania i
wsparcie duchowe .

Dziewczyny muszę wam coś opisać co mnie spotkało wczoraj i dzisiaj w nocy.
Jak wyszłam wczoraj od lekarza to wracałam na pieszo do domu .
Miałam takie emocje że chciałam się przejść .
Ide ide i w miejscu gdzie mało kto chodzi wyjęłam sobie zdjęcie usg , stoję i oglądam .
Przede mną wyłania się ksiądż .
Ja jestem dalej pochłonięta oglądaniem a on mijając mnie , dochodzi i mówi"Szczęść Boże"
No to ja też. Szczęść Boże odpowiedziałam i mi się strasznie głupio zrobiło że doszedł i on pierwszy mnie pozdrowił a ja jakbym go nie widziała .
To się zaczęłam tłumaczyć że zdjęcie z usg ciąży oglądam itd.
A on postał ze mną pouśmiechał się ,posłuchał i życzył mi szczęścia i poszedł .Tak mi się jakoś ciepło zrobiło .

A dzisiaj w nocy przyśniły mi się moje poronione dzieci .Wiem że to one były .
Śniło mi się że coś mnie budzi . Śni mi się dalej że wyszłam w nocy na ogródek z tyłu domu i z tej ciemności wyłania się dwójka dzieci ; dziewczynka i chłopczyk w wieku około 4-5 lat .Wiem że to są moje dzieci , rozmawiają ze mną i odchodzą w stronę furtki i znikają .Ja strasznie za nimi płaczę .
Za chwile pojawia się jeszcze jedna dziewczynka. I znów to samo rozmawia i odchodzi .
Obudziłam się cała zalana łzami .
Płakałam przez sen i wiedziałam że to były one , cała trójka .Dwie dziewczynki i chłopczyk .

Dziekuje Wam wszystkim za mile przyjecie! ;)

Ja zaraz na badania i pewnie mnie na weekend zostawia i bede miala dopiero w poniedzialek zabieg...
Najgorsze co moze byc, weekend w szpitalu gdzie nie robia wtedy zabiegow...

Susana, nie znam Twojej historii, ale wiem ze to napewno musi byc znak i aniolki zawsze wracaja ;) tylko czekaja na odpowiedni moment ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia 0210
Witam Cie na forum, szkoda ze na takim watku:(
Dziewczyny tu sa super, napeeno distaniesz duzo wsparcia i rad odnosnie badan.
Przykro ze musisz tez przez to przechodzic:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka
A ty jak dzisiaj .
Czujesz się już mamuśką??? .
Pewnie też masz mega .emocje .
I to podwójne....
Będzie dobrze..

Hej dziewczyny, pomozecie mi troche? Nie wiem czy dobrze trafilam, ale po nazwie watku mysle ze mnie nie zjecie ;)

Jestem Gosia, mam 22 lata, druga ciaza - druga poroniona.. Pierwsza puste jajo plodowe, druga - zatrzymanie akcji serca 7t1d.. Morfologia ksiazkowa, mocz ksiazkowy, macica w porzadku, jajniki w porzadku, krew ARh+ wiec konflikt niemozliwy.. Mam tylko niedoczynnosc tarczycy (caly czas biore euthyrox, wszystko jest unormowane i jestem pod opieka endokrynologa) i hashimoto.. Chcialabym sie od Was dowiedziec jakie badania moge wykonac aby dowiedziec sie czy jest jakas ewentualna przyczyna... :(

Wlasnie leze w szpitalu i czekam na zabieg lyzeczkowania macicy :(
witaj Gosia szkoda, że w takich okolicznościach

Ja tez nie mam w priv wysyłania fotek.
Chyba zależy od telefonu, jaki system ma - Windows, android czy iOS. Rożnie appki na rożnych telefonach działają.
miałam wysłać zdjęcie Doris ale niemdamsie na priv a z maila nie dochodzi

Strawbelka ja odstawiam encorton od 2 tyg. teraz biorę ok 2,5mg
Motylek ja bym się trochę bała adopcji ze wskazaniem bo matka będzie znała wasze dane: nazwisko, adres. Zawsze bym się bał, że zapuka i powie że się rozmyśliła.
Gosia badań do zrobienia jest całe mnóstwo: na NFZ zrobisz Mutacje MTHFR, Leiden i kariotypy.
Prywatnie: przeciwciała- jest ich sporo ale warto zbadać wszystkie.
poglubilam się trochę a jaka jest standardowa ? Zawsze ktoś będzie mia prawo do dziecka jak się nie zrzeknie praw

Susana piękny sen..w ciazy zawsze miałam takie dziwne sny ..takie realne...piękny sen

Witaj Gosia, rozgość się.

Wy macie takie piękne sny, zwłaszcza Susana, a ja wczoraj do północy siedziałam u veta, bo mój głupiutki kundel wpadł do piwnicy i było podejrzenie że pożarł trutkę na szczury. Vet mówi że to niby fałszywy alarm, ale trzeba obserwować dwa tygodnie, bo jak dostanie krwotoku...

reklama
Witaj Gosia-przykro mi.
Susana -ale sen! pewnie wzbudził u Ciebie tyle emocji że dziś tak się czujesz.
Strawbelka-a ty testujesz ? kiedy i jak sprawdzisz czy jest ok? bo ja się nie znam na tym.
Arda -wstrętna przylazła?
A mi strasznie ciągnie się czas , dziś 5 dpo ,we wtorek 9 dpo i testuję. Mam wielką nadzieję że się udało :hmm:
Pozdrawiam resztę dziewczyn w ten piękny słoneczny dzień:cool2:

Do góry