reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Ja miałam poronienie 9 lutego 2016
Betę miałam 36 sprawdzałam a wolno spada juz nie badamy szkoda kasy idzie w dół wiec dobrze a tak reumatolog mi dał na przeciwciala antykardiologiczne mam dostać się do takiego reumatologa co mi da cały zestaw badań nie wiem jutro zadzwonię i się dowiem o termin teraz mam wizytę we wtorek do immunologa do warszawy nie wiem co mi te lekarz pomoże. ..
A co u was ?
Betę miałam 36 sprawdzałam a wolno spada juz nie badamy szkoda kasy idzie w dół wiec dobrze a tak reumatolog mi dał na przeciwciala antykardiologiczne mam dostać się do takiego reumatologa co mi da cały zestaw badań nie wiem jutro zadzwonię i się dowiem o termin teraz mam wizytę we wtorek do immunologa do warszawy nie wiem co mi te lekarz pomoże. ..
A co u was ?
G
Gość
Gość
Moze kolezance chodzilo o to ze podczas owulacji pekly 2 pecherzyki i 2 jajeczka sie zaplodnily, a ona mowi na to podwojna owulacja.To ja już nie wiem, może koleżanka zmyśliła sobie, a ja jej uwierzyłam [emoji15]
Komorka jajowa zyje iles tam godzin wiec jedno jajko moglo zostac zaplodnione wczesniej a inne pozniej.
Kiedys bylo w telewizji ze kobieta urodzila 2 dzieci i jedno bylo meza a drugie kochanka.
Bzyknela sie najpierw z mezem a potem z kochankiem, albo na odwrot.
G
Gość
Gość
Lumia, Czarna mala i wszystkie zaintetesowane.
Tu jest wyjasnione, jak mam dalej Wam szukac to piszcie, bo tamtego artykulu niecmoge znalezc.
Link do: Owulacja – fakty i mity - 28dni.pl
Tu jest wyjasnione, jak mam dalej Wam szukac to piszcie, bo tamtego artykulu niecmoge znalezc.
Link do: Owulacja – fakty i mity - 28dni.pl
bertha
Fanka BB :)
Nafoczko
Tez mam taka nadzieje, ale dziwi mnie, ze juz jakis wczesniej mogl peknac, ten plyn w zatoce. Szukam na nwcie, ale nic nie wynalazlam o tym, ze pecherzyki moga peknac w innym czasie :-\
Mi gin mówi ze mogą pękać spóźnione czasem w innym terminie. A kiedyś szukałam tez w necie to znalazłam ze mogą pękać w przeciągu kilku godzin od siebie. Ale ty jesteś wspomagana ovitrelle wiec spokojnie pękną!!
Bedą bliźniaki!!
Bertha,
No jesli pekna to oba, ale lekarz cos mi napomknal, ze owu juz mogla byc (tzn, ze jakis wczesniej juz pekl, bo byl plyn w zatoce). Tym bardziej, ze wczoraj to sluz sie juz zmienial na kremowy, rozciagliwy byl w week ;-)
Dziekuje za informacje ;-) jutro sie wszystko okaze ;-)
No jesli pekna to oba, ale lekarz cos mi napomknal, ze owu juz mogla byc (tzn, ze jakis wczesniej juz pekl, bo byl plyn w zatoce). Tym bardziej, ze wczoraj to sluz sie juz zmienial na kremowy, rozciagliwy byl w week ;-)
Dziekuje za informacje ;-) jutro sie wszystko okaze ;-)
reklama
nie pytajcie ile teraz jest na talerzu
Poczucie humoru dopisuje apetyt pewnie też no to pochwal się 3 choć zostawiłaś dla Karolcia?
A ja sztywna leze na podlodze i zaraz chyba kaluza sie zrobi
A co Ci to przez plecy czy przez męża tak tajemniczo napisałaś że nie wiem czy policje wzywać .
U nas popołudniowe rozpogodzenie. Jest pięknie ,słonecznie i ciepło a ja mam leniwca.Byłam na poszukiwaniu sukienki na komunie bo jestem chrzestną i znalazłam w Top Secret
Link do: Sukienka damska jasny róż - SSU1480 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET
Podziel się: