reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie chyba powoli @ bedzie sie rozkrecac takze bede to miec za soba.

Fondie, Malinowski nie bada na wizycie? Dzien cyklu na wizycie jest obojetny?

reklama
Ja miałam poronienie 9 lutego 2016
Betę miałam 36 sprawdzałam a wolno spada juz nie badamy szkoda kasy idzie w dół wiec dobrze a tak reumatolog mi dał na przeciwciala antykardiologiczne mam dostać się do takiego reumatologa co mi da cały zestaw badań nie wiem jutro zadzwonię i się dowiem o termin teraz mam wizytę we wtorek do immunologa do warszawy nie wiem co mi te lekarz pomoże. ..
A co u was ?
:)

To ja już nie wiem, może koleżanka zmyśliła sobie, a ja jej uwierzyłam [emoji15]
Moze kolezance chodzilo o to ze podczas owulacji pekly 2 pecherzyki i 2 jajeczka sie zaplodnily, a ona mowi na to podwojna owulacja.
Komorka jajowa zyje iles tam godzin wiec jedno jajko moglo zostac zaplodnione wczesniej a inne pozniej.
Kiedys bylo w telewizji ze kobieta urodzila 2 dzieci i jedno bylo meza a drugie kochanka.
Bzyknela sie najpierw z mezem a potem z kochankiem, albo na odwrot.

2016-04-13 11.36.10-1.jpg
a to dla tych glodnych
nie pytajcie ile teraz jest na talerzu :-D

Załączniki

• 2016-04-13 11.36.10-1.jpg
    2016-04-13 11.36.10-1.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 90
Nafoczko,
Toz to zbrodnia pokazywac takie pysznosci! A ja sztywna leze na podlodze i zaraz chyba kaluza sie zrobi :p ale mi smaka narobilas. Nieladnie :p

Nafoczko
Tez mam taka nadzieje, ale dziwi mnie, ze juz jakis wczesniej mogl peknac, ten plyn w zatoce. Szukam na nwcie, ale nic nie wynalazlam o tym, ze pecherzyki moga peknac w innym czasie :-\

Mi gin mówi ze mogą pękać spóźnione czasem w innym terminie. A kiedyś szukałam tez w necie to znalazłam ze mogą pękać w przeciągu kilku godzin od siebie. Ale ty jesteś wspomagana ovitrelle wiec spokojnie pękną!!
Bedą bliźniaki!! :)

Bertha,
No jesli pekna to oba, ale lekarz cos mi napomknal, ze owu juz mogla byc (tzn, ze jakis wczesniej juz pekl, bo byl plyn w zatoce). Tym bardziej, ze wczoraj to sluz sie juz zmienial na kremowy, rozciagliwy byl w week ;-)
Dziekuje za informacje ;-) jutro sie wszystko okaze ;-)

reklama
nie pytajcie ile teraz jest na talerzu :-D

Poczucie humoru dopisuje :p apetyt pewnie też no to pochwal się ;) 3 choć zostawiłaś dla Karolcia?

A ja sztywna leze na podlodze i zaraz chyba kaluza sie zrobi :p

A co Ci to przez plecy czy przez męża :p tak tajemniczo napisałaś że nie wiem czy policje wzywać :).

U nas popołudniowe rozpogodzenie. Jest pięknie ,słonecznie i ciepło a ja mam leniwca.Byłam na poszukiwaniu sukienki na komunie bo jestem chrzestną i znalazłam w Top Secret :D
Link do: Sukienka damska jasny róż - SSU1480 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET

Do góry