reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tez sie nad tym zastanawiałam kiedyś jak to z tymi pęcherzykami jest, czy jeśli w jednym cyklu pęka przy wielkości 21mm to zawsze tak misi byc, czy kolejne cykle moze sobie pęknąć przy 19mm czy 26mm jak mu sie zachce? :/
Lumia a ja to jestem taki dziwny przypadek, ze mi sie zbiera płyn w zatoce douglasa i cholera wie skad to, na usg wyglada jak pęcherzyk i rośnie sobie z cyklem, nawet do 12cm, potem zanika, wchłania sie, nie ma, za chwile znowu jest. Lekarze ręce rozkładają, markery miałam robione i jest Ok. To jest dopiero akcja miec takie niewiadomo co, a lekarze tylko mowia : do obserwacji, jak nie boli to nie ruszamy. Tak mysle, ze jedynie laparo zeby tam zajrzeć, ale bez kitu boje sie to ruszyć. Ja to wogole osrus jestem :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lumia ja to mysle ze na te dwa trzeba sie nastawic, po innym owu powinny by sie zapadac.

Motylek lekarze drogich pakietow nie chca dawac na skierowanie. Ja tez latalam na wizyty co 2-3 tyg. zeby dostac nowe skierowanie (to co wogole chcieli dac) a reszte sie zawzielam i robilam sama przy wskazowkach dziewczyn... dzis juz "tego nie pamietam" :-)

To wam jeszcze napisze o "swojej madrosci" :-D w zwiazku z tym ze sie nieco lepiej czulam postanowilam nie brac rano nospy hmm?! wiec teraz brzuch mam jak kamien i wzielam dwie :-\

Ostatnia edycja:
Motylek ja robiłam wiekszość prywatnie, tylko kariotypy i mutacje miałam na NFZ. Niestety taką mamy służbę zdrowia, zrób prywatnie. Nie pamiętam ceny bo już dawno robiłam zespół ale nie było to bardzo drogie badanie

hej :)
Motylku chyba my wszystkie większość badań robiłyśmy płatnie, nie liczyłabym na to, że drogie badania będą zlecać na nfz, a już na pewno nie tak łatwo ( trzeba swoje wychodzić)

Mnie sie na nfz udalo zrobic troche immunologi:na zespol antyfosfo, tocznia, no i ana. I doczekalam sie na kariotypy...reszte zrobilam prywatnie, bo bym sie nie doczekala....
I nie zaluje, bo na nfz jeszcze bym hohoho czekala na mutacje, a wyszly mi rzeczy ktore maja wplyw na ciaze :-\

Nafoczko,
No wlasnie zapomnialAm spytac gina czy jest juz jakies zapadniete jajo :-\ no ale z bolu nie mialam glowy do myslenia....jutro z nim pogadam i zobaczymy co i jak.

Azylek.
Co do wielkosci jajek to bywa roznie. Nie jest powiedziane, ze zawsze beda Ci pekac przy okreslonej wielkosci. Pekaja kiedy dojrzeja, a przynajmniej powinny ;-)
Mnie bardziej nurtuje czy moga byc dwie owu w odstepie czasowym kilku dni....
Ale chyba nie ma co gdybac, zobaczymy jutro.

reklama
Beatko spóźnione życzenia: dużo zdrówka dla Ciebie i gromadki brzdący krzyczących "Mamo bo on/ona mnie bije" [emoji255]

Strawbelcia Ty kiedyś pisałaś o braku koncentracji i o "sklerozie", masz może wykrytą IO?

Do góry