reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beatka zerknij sobie tam masz "poprzedni" i cofnij,tez mialam hustawki na poczatku. Cykle swoje mialam 31/32 a na stymulacji 28. Jesli masz gorki i doliny to mozesz jakis pokazac P. on jako jedyny lekarz chcial patrzec na wykres. Dlatego wam wrzucilam, ze moze sie wam cos przyda ;-)

Doris ty masz ochote na nalesniki a mi tesciowa przyniosla talerz pachnacych racuszkow mniam ps i "nie taki diabel straszny" :-D

Ardusia, Strawbelko wiem jak wam ciezko.. kazda swojw musi przejsc.. jestem z wami :-*

reklama
Nafoczka, jak słyszę słowo "teściowa" to mi się słabo robi!!!! Powiedziałam mojemu, że nie życzę sobie jej tutaj, a jeśli przyjedzie to ja od razu wyjeżdżam nad morze!
Susana, to we wtorek razem wizytujemy! Ja mam na 10.40, już nie mogę się doczekać, to będzie 29 tc leciał a Ty pewnie usłyszysz serduszko
AgnieszkaP, będzie dobrze, już jesteś daleko. A czemu z szyjką ma być coś nie tak?

Susana, specjalnie dla Ciebie - moje pierwsze usg, jeszcze bez zarodka - pęcherzy ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
5 tyg 3 dni, pierwsze usg 12.11.2015.JPG

Wg OM 5 tyg 3 dni wg USG 5 tyg 5 dni wtedy wyszło

Załączniki

• 5 tyg 3 dni, pierwsze usg 12.11.2015.JPG
    5 tyg 3 dni, pierwsze usg 12.11.2015.JPG
    90,4 KB · Wyświetleń: 109
Jeszcze leczę bakterię, mam nadzieję że zrobi mi posiew w piątek. Doris szyjka skróciła mi się ostatnio z 41mm do 30mm i dlatego się martwię, ponadto mam ujście rozwarte na 7mm

Dziewczynki, moge Was o cos podpytac.
Bylam na monitoringu.
I znow nie obylo sie bez niespodzianek :-\
Endo 13, dwa pecherzyki 20i22. No i plyn w zatoce....mozliwe, ze byla owu...
Dostalam ovitrelle na pekniecie i jade znow na podglad. Myslicie, ze one jeszcze moga peknac?
Normalnie tragikomedi z tym moim cyklem.
Juz nie wspomne o tym jak wczoraj spelnialismy powinnosci :p:biggrin2::laugh2::cool2:

A i oczywiscie witam sie serdecznie ;-)

Lumia jak mialas 2 pecherzyki 20 i 22 to powinny peknac po zastrzyku w ciagu 36godz. Ja w tym ostatnim cyklu mialam 22 i potem zastrzyk tylko endo uuu bylo duzo slabsze- 8,5
zatem &&&

Nafoczko
Tez mam taka nadzieje, ale dziwi mnie, ze juz jakis wczesniej mogl peknac, ten plyn w zatoce. Szukam na nwcie, ale nic nie wynalazlam o tym, ze pecherzyki moga peknac w innym czasie :-\

reklama
Hej dziewczyny ja juz po wizycie właśnie jadę do rodziców jestem zmęczona dostałam tylko skierowanie na przeciwciala przeciwjajnikowe i tyle musze iść do innego reumatologa chore mam dosyć lekarka mówiła ze to jest drogi pakiet na zespół antyfosfolipidowy i mi nie da tak odrazu jestem nerwowa tyle wam powiem...:/

Do góry