reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
strawbleko bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!!!
odnosnie badan sie nie znam ale osobiscie uwazam, że jesli ktos boi sie szczepien albo ivig albo ze wzgledu na ogromne pieniadze z tym zwiazane, to proponuje jesli to na penwo immunologia :
ecorton , clexane wiecej niz 0,4 , femibion naatal, colostrum, i ewentualnie wlewy z intralipidu ajk to niepomaga zostaja szczepionki i ivig i wsio:)nc innego nie wymyslono w zwiazku z tym
aha wszystko oczywiscie przed planowaniem ciazy nie po owulce

a jesli kogod tac na wszystko od razu niech weznie ivig i zapewne donosi

Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie:*
Nie mam weny do pisania:(
Posiedze troche w krzakach, ale bede Was podczytywac;)
Z najswiezszych wiadomosci- Jade jutro po moje kochane dzieci, o 9 ma byc transfer.
Boje sie jak nie wiem co:(
Ciekawe czy beda chcialy ze mna zostac?:(
Przepraszam ze nie odniose sie do Waszych postow i tylko tak o sobie caly czas pisze, ale to wszysyko mnie przerasta, nie potrafie ostatnio normalnie funkcjonowac, bo caly czas jestem myslami z moimi dzieciaczkami.
Buziaki dla kazdej z Was:*

Dzieciaczki też już na pewno nie mogą się doczekać i myślą, które będzie pierwsze i najstarsze z rodzeństwa:)

Strawbelka, ale ile zarodków Ci podadzą? Będą bliźniaki???

Nafoczka, ja tez chce naleśniki ale nienawidzę ich robić. Ja wstawiłam już pyszny rosół, zjadłam sałatkę na ostro, kanapkę i mega wielkiego ogórka kiszonego.

Susana, co Ty tam stale liczysz??? Ja ból owu miałam w 15 dc ale śluz płodny...w 9 więc sama już nie wiem kiedy byłą owulka. Ale sądząc po wyniku bety 916 w 15 dpo, czyli wg moich cykli dzień po spodziewanej @ owu była wcześniej, ja stawiam na 9,10 dzień. O której masz jutro wizytę?

susana jutro do ktrego idziesz lekarza? susana teraz na penwo bedzie juz dobrze !powarzasz jeszcze bete?ja tam teraz bym na bety non stop nie latala ale jesli cosby sie dzialo to wtedy bym je czesto robila zeby ewentulanie nie miec zabiegu ale jak nicnie wskazuje na to ze ma byc zle to bym je olała

jeszcze wam cos napisze :) wczorja obliczyłam, że jesli wszystko byloby ok po 1 serii serii szczepien to 27 czerwca odbierałabym wyniki mrl i jesli byłby ok to mozna by bylo juz sie starac a moj m ma od 20 czerwca wolne 3 tygonie i by taki fajny czas bylllllllllllllll:) i od tamtej pory juz jakos patrze z optymiznem oczekujac konca czerwca( nawet wynikow nie znam jeszcze haha)

Susana wklejam link do mojego UDANEGO cyklu (choć nieudane też chyba widać ;-) ;) )
Owu wypada 13/14 dc
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

Beatka w ptaszka nie będę strzelać, może być jeszcze pożyteczny :-D

PS a jak tak mi zazdrościcie to poczytajcie same o nocnych orgazmach w ciąży bo może wam też się poszczęści :-p

Strawbelka trzymam mocno kciuki! Musi być dobrze!
Susana ja miałam raczej spóźnioną owulkę skoro beta 24dc była 0.
Odnośnie wyników tych CD to ja nie pomogę bo co prawda robiłam je ale Dubrawski mi wyników nie objaśniał więc nie wiem ale miałam powyżej normy.
W piątek mam wizytę i stresuję się, czy wszystko ok i jak tam z szyjką.

Nafoczka teraz jak patrze to strasznie ładny masz ten wykres taki równiutki. U mnie góry ,że hej. Czytam ,że w tym dniu co ty miałaś test z II kreskami właśnie dzś jestem ,a Ty jakie miałaś cykle? 28? 31?

Agnieszka będzie dobrze!! Bakteryjkę wyleczyłaś? Zdjęcie proszę weź :p

reklama
Do góry