reklama
lamia78
Fanka BB :)
A u mnie ta sama norma ja mam ponad 200 ! za co odpowiada to badanie??? Bo teraz się boję.P/ciała przeciw beta - 2 glikoproteinie IgM. 28,1 norma do 20
Beatka-Spełnienia marzeń.
Susa cieszę się że jest ok i tak będzie zobaczysz.
Strawbelka trzymam kciuki.
Ostatnia edycja:
Mia ja tez nie robilam tych wszystkich badan, coz... do twojego zestawu dorzucilam NK jak juz bylam w prokocimiu. A z tego co pamietam do ze zestaw badan dziewczyny placily gruba kase.
Strawbelko wciaz pamietam o Tobie!!!
Ardusia przykro mi, ale dla Ciebie lepiej wczesniej niz pozniej..
a ja lapie stresa i "pol nocy rodze" bo jade na badania wiec oby wyszly pomyslne :-*
Oki, zobaczę na miejscu ile to będzie kosztować,może dorzucę też Nk, bo tego też chyba jeszcze nie mam zrobionego
Dlatego tak pytam, bo nie chce wydawać dużych dla mnie pieniędzy na badania,które będą niepomocne albo niewystarczające.Trzymam kciuki za pomyślne Twoje badania
motylek1234
Beata wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń! :*
Susana zobaczysz będzie dobrze
Arda szkoda ze Ci się nie udało ale nowy cykl nowa szansa tak sobie wmawiam...
Ja to jutro jadę do reumatologa ciekawe czego tam się dowiem...
A we wtorek mam do immunologa do warszawy masakra wam powiem...:/
Życzę wam miłego dnia :*
Susana zobaczysz będzie dobrze
Arda szkoda ze Ci się nie udało ale nowy cykl nowa szansa tak sobie wmawiam...
Ja to jutro jadę do reumatologa ciekawe czego tam się dowiem...
A we wtorek mam do immunologa do warszawy masakra wam powiem...:/
Życzę wam miłego dnia :*
czesc dziewczyny, sorki,ze wsztseko z malejj ptery, ale mam pozycje w której w miare nic nie boii
;p
ale reka ktora pisze dretwieje
beatka
wspanialosci i okraglosci
suska
super pechol, trztmam kcciuki&&&&&&
lamia
wydaje mi sie, ze to coss z zakresu tocznia lub zespołu antyfosfo...
u mniee osra rwa kulszowa. powiedzialam o staraniachh wiec jetem tylko na paracetamolu....
bez kometarza wcorajsza wizyta na sorze, wrociłam o 1 w nocy.....
;p
beatka
suska
lamia
u mniee osra rwa kulszowa. powiedzialam o staraniachh wiec jetem tylko na paracetamolu....
lamia78
Współczuję , trzymaj się w końcu przejdzieczesc dziewczyny, sorki,ze wsztseko z malejj ptery, ale mam pozycje w której w miare nic nie boii
;p
beatka
suska
lamia
Beatka zycze Ci abys znalazla swoj spokuj i szczescie w zyciu i aby wszystkie twoje decyzja okazaly sie trafna droga :-*
Mia za badanie placilam 70zl wiec do zniesienia a jak juz bylam w K-wie to przy okazji
Doris i reszta, ktora ma ochote zbadac PH moczu, jesli chodzi o infekcje, bo ja jeszcze do wydzieliny stosuje.. M. kupil mi paski na allegro u Ultramedic. Cena przystepna ok 15 wiec wzial dwa op. ph4-7 (tu skala co 0,5) i ph 0-14. Mi przy infekcji wyszlo nawet ph8
Ps dzis slodkie juz mnie nie pociaga a Maluch po glukozie chyba przez pepek sie pchal
a ja myslalam ze to ze mnie taki przypal i nawet ginki glupio mi sie pytacnafoczka - ja znam co najmniej dwie kobitki, które miały w ciąży orgazm więc to chyba normalne Trzymam kciuki za pomyślne wyniki
Mia za badanie placilam 70zl wiec do zniesienia a jak juz bylam w K-wie to przy okazji
Doris i reszta, ktora ma ochote zbadac PH moczu, jesli chodzi o infekcje, bo ja jeszcze do wydzieliny stosuje.. M. kupil mi paski na allegro u Ultramedic. Cena przystepna ok 15 wiec wzial dwa op. ph4-7 (tu skala co 0,5) i ph 0-14. Mi przy infekcji wyszlo nawet ph8
Ps dzis slodkie juz mnie nie pociaga a Maluch po glukozie chyba przez pepek sie pchal
reklama
Podziel się: