reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

wczoraj czytalam ze niektore schodzily z dawek po 5mg przez5 ni czyli 5dni 10mg 5dni 5mg i odstawic ale dopytak dziewczyn naraz nie mozesz bo bedzoesz miec zablokowane nadnercza jak ja i bedziesz mega slaba z zawrotami glowy

reklama
Beatko Wszystkiego NAJ....!!!

Susana jest dobrze, będzie lepiej :)

Arda nie pomogę, nie znam się na tym :(

Witam wszystkie Kobietki :)

U mnie z nowości trochę badań i oczekiwanie na wyniki

Mia ja tez nie robilam tych wszystkich badan, coz... do twojego zestawu dorzucilam NK jak juz bylam w prokocimiu. A z tego co pamietam do ze zestaw badan dziewczyny placily gruba kase.

Strawbelko wciaz pamietam o Tobie!!!
Ardusia przykro mi, ale dla Ciebie lepiej wczesniej niz pozniej..

a ja lapie stresa i "pol nocy rodze" bo jade na badania wiec oby wyszly pomyslne :-*

Oki, zobaczę na miejscu ile to będzie kosztować,może dorzucę też Nk, bo tego też chyba jeszcze nie mam zrobionego
Dlatego tak pytam, bo nie chce wydawać dużych dla mnie pieniędzy na badania,które będą niepomocne albo niewystarczające.Trzymam kciuki za pomyślne Twoje badania:)

Beata wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń! :*
Susana zobaczysz będzie dobrze
Arda szkoda ze Ci się nie udało :( ale nowy cykl nowa szansa tak sobie wmawiam...
Ja to jutro jadę do reumatologa ciekawe czego tam się dowiem...
A we wtorek mam do immunologa do warszawy masakra wam powiem...:/
Życzę wam miłego dnia :*

czesc dziewczyny, sorki,ze wsztseko z malejj ptery, ale mam pozycje w której w miare nic nie boii
;p
ale reka ktora pisze dretwieje:p

beatka
wspanialosci i okraglosci:)

suska
super pechol, trztmam kcciuki&&&&&&

lamia
wydaje mi sie, ze to coss z zakresu tocznia lub zespołu antyfosfo...

u mniee osra rwa kulszowa. powiedzialam o staraniachh wiec jetem tylko na paracetamolu....
bez kometarza wcorajsza wizyta na sorze, wrociłam o 1 w nocy.....

czesc dziewczyny, sorki,ze wsztseko z malejj ptery, ale mam pozycje w której w miare nic nie boii
;p
ale reka ktora pisze dretwieje:p

beatka
wspanialosci i okraglosci:)

suska
super pechol, trztmam kcciuki&&&&&&

lamia
wydaje mi sie, ze to coss z zakresu tocznia lub zespołu antyfosfo...

u mniee osra rwa kulszowa. powiedzialam o staraniachh wiec jetem tylko na paracetamolu....
bez kometarza wcorajsza wizyta na sorze, wrociłam o 1 w nocy.....
Współczuję , trzymaj się w końcu przejdzie

Beatka zycze Ci abys znalazla swoj spokuj i szczescie w zyciu i aby wszystkie twoje decyzja okazaly sie trafna droga :-*

nafoczka - ja znam co najmniej dwie kobitki, które miały w ciąży orgazm :rolleyes2: więc to chyba normalne :biggrin2: Trzymam kciuki za pomyślne wyniki
a ja myslalam ze to ze mnie taki :-D przypal i nawet ginki glupio mi sie pytac :-D

Mia za badanie placilam 70zl wiec do zniesienia a jak juz bylam w K-wie to przy okazji

Doris i reszta, ktora ma ochote zbadac PH moczu, jesli chodzi o infekcje, bo ja jeszcze do wydzieliny stosuje.. M. kupil mi paski na allegro u Ultramedic. Cena przystepna ok 15 wiec wzial dwa op. ph4-7 (tu skala co 0,5) i ph 0-14. Mi przy infekcji wyszlo nawet ph8

Ps dzis slodkie juz mnie nie pociaga a Maluch po glukozie chyba przez pepek sie pchal :-D

reklama
Do góry