reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja już po wizycie .
Pęcherzyk 11 mm.
Zarodka jeszcze nie widać .
Ginka mnie pociesza bo owu była w 18 dc i mówi że dlatego zarodek może być póżniej .
To tyle o mnie ...

Beatka .
Wszystkiego najlepszego .
I dużu dużo nieznośnych rozkrzyczanych dzieci ci życzę .:rolleyes:

reklama
bea25ta - wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, spełnienia największego marzenia :)
i takiego tortu Ci życzę ;)
ronaldo.jpg

susana - super wieści :) gratuluję :) Kiedy masz następną wizytę??
Ginka kazała przyjść za tydzień we wtorek .
W międzyczasie mam jeszcze wizyte w czwartek u gina nr 2 .

A dzisiaj mi kazała wziąść kolejny wlew z intralipidu bo po ostatnim beta szła jak burza .Powiedziała że napewno nie zaszkodzi a może pomóc .

Sus, super wieści. Tak jak pisałam wcześniej u mnie przy pęcherzyku 14 mm nie było zarodka tylko pęcherzyk żółtkowy.
Wiem Doris .
Mam wszystko spisane jak u ciebie było .hehe
Dziś jest u mnie 5 tyg i 5 dni .
25 dpo
Ale ona mówi że ze względu na póżną owu jest wszystko ok.
Niemniej jednak mam w gaciach żeby nie było pustego jajca bo już tak miałam przy pierwszej poronionej ciąży .:sad:

reklama
Dziewczyny, wiem. ze nudze, ale jedno pytanie techniczne. Przez 3 dni bralam encorton 15, dzis juz wzielam 10 znowu. Radzil ktorejs lekarz jak z tego schodzic, zeby cyrku nie narobic?

Do góry