reklama
G
Gość
Gość
Bertha, moj maz chcial kiedys jefno dziecko, o dwojce nie bylo mowy...jak sie zaczely moje problemy to powiedzial ze moze byc i dwoje. Jak kiedys mowilam o trojce to stwierdzil ze oszalalam ze nie damy sobie rady z trojka.Strawbelka, ekstra!! Byle do czwartku!!
Dzis powiedzial ze jak sie uda, to zabierzemy cala trojke
Oczywiscie nie za jednym razem
On tez juz chyba uwaza ze to sa juz nasze dzieci na tym szkielku i chyba tez juz je kocha tak jak ja
Kurcze jaki tu dziś spokój nie wierzę!!
Strawbelka to dziś modlitwa za Twoje szkiełkowe dzieciaczki oby cała trójka przeżyła i ładnie się rozwijała. Dwa niech Ci dają od razu a jeden zamróź .
Arda ja zrobiłabym z tym encortonem tak jak Lilia jeśli brałaś 3 dni 15 to teraz 3 dni 10 i 3 dni 5. Szkoda ,że nie wyszło. MArcowanie nie wyszło ale Kwiecień - Maj jest już oblężony staraczkami więc szturmem ruszymy
Kwiatuszekk TY PAPLO!! Ale o swoich urodzinkach milczysz??
A ja jak egoistyczna świnia myśle o sobie..nie dziś zabiegana jestem i gdyby nie ciągłe telefony (po których bardzo mi miło i przez to więcej zmarszczek mimicznych mieć będę) to mogłabym zapomnieć.
Dziewczynki dziś O SKLEROZO w końcu przypomniałam sobie że czas zadzwonić o wymazy na bakterie z pochwy bo tamte były z szyi Ja jestem czysta Super ,że nie muszę niczego miesiącami leczyć ale zastanawiają mnie te czasem dziwnie wyskakujące wyniki.
Wiecie co?? Jeszcze jedno czy po braniu Kwasu Acidum Folicum Hasco macie jakieś prysze, kroski czy wypryski?? Ja mam i zawsze na karku lub we włosach strasznie bolące i czasem sieją mi się na buźkę . Kurde a może to oznaka młodości
Susana uświadomiła mi że mam lata Chrystusowe . Więc tak przegrody będzie brak, bakterii brak, stawiennictwo Papierza mam bo koleżanka list do niego napisała i odpisał ,że będzie się modlić, lata Chrystusowe więc komu jak komu ale MI się uda :*
PS. Skromność to podstawa
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
G
Gość
Gość
Beri owszem to jest niesamowiteStrawbelka ale to musi byc niesamowite, tak wiedziec ze juz za dwa dni Dobrze, ze wszystko tak sie uklada, tyle tu modlitw ze musi sie udac.
Jeszcze nie moge w to uwierzyc, wydaje mi sie ze to jeden wielki sen i ze za chwile sie obudze
Boje sie strasznie, bo nie wiem co przyniosa najblizsze dni
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ale tutaj dziś mało postów....co to się dzieje?
G
Gość
Gość
No wlasnie Doris...Ale tutaj dziś mało postów....co to się dzieje?
Nic nie piszesz i malo postow jest
G
Gość
Gość
Susana a co Ci ginka powiedziala o intralipidzie? Mozna go tak czesto brac?
W sumie to mnie to zastanawia bo u mnie w klinice sa osoby ktore biora chyba 2× tyle intralipidu, ale nie lezalam na sali z taka pacjentka wiec nie wiem dlaczego tyle biora.
W sumie to mnie to zastanawia bo u mnie w klinice sa osoby ktore biora chyba 2× tyle intralipidu, ale nie lezalam na sali z taka pacjentka wiec nie wiem dlaczego tyle biora.
reklama
susana
Fanka BB :)
Strawbelka
Ona powiedziała że intralipid nic nie zaszkodzi a tylko może pomóc i żeby wziąść następny jak się pokaże serduszko i nie czekać miesiąc .
Potem jak zobaczyła że beta rosła po intralipidzie bardzo szybko to kazała wziąść dzisiaj .to wzięłam .
A jak ty chodzisz na wlewy to biorą większe dawki ???
Ona powiedziała że intralipid nic nie zaszkodzi a tylko może pomóc i żeby wziąść następny jak się pokaże serduszko i nie czekać miesiąc .
Potem jak zobaczyła że beta rosła po intralipidzie bardzo szybko to kazała wziąść dzisiaj .to wzięłam .
A jak ty chodzisz na wlewy to biorą większe dawki ???
Podziel się: