reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris, ja głównie kanapuję i czekam aż czas minie. Stwierdziłam, że do pracy na razie nie wracam. Gin mi we wtorek wypisze l4. W szkole cały czas na nogach, a jak tak łażę to zaczyna mnie pobolewać więc olewam - nie zawali się beze mnie, bezpieczniej, bez wyrzutów sumienia w razie czego. Po nospie już kilka godzin mam spokój, ale w płaczliwym natroju dalej jestem.

TRzymajcie się ciepło wszystkie :* A zwłaszcza znosząca złote jajka Strawbelka!!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie mam nadzieję że niedługo pochwałę wam się wysoką beta i zdrowym żywym maleństwem
Życzę tym co sa w ciazy by mieli spokojne ciążę i zdrowego bobasa
A te co jeszcze walczą o ten skarb by jak najszybciej się doczekaly uprawnionych 2 kresek!
:)
Ja mam ciężkie dni bo miałam nadzieję jak to motylek to mój nick fruwam w tym całym życiu ale w większości upadam niż unosze się w górę :(

Doris przecież to nie ważne czy seks jest w dobre dni ważne ,że jest ;)

Lumia widzisz czasem trzeba z mężem po prostu porozmawiać :)

Asia 669 Na pewno od razu po antybiotyku chcesz sie starać? Nie wiem czy tak się robi ,ale na pewno antybiotyki osłabiają organizm i tu mogłoby być kiepsko z dobrymi jajeczkami lub endometrium.Pomyśl o tym.

Strawbelka trzymam kciuki i dawaj znać.

Pisałam też, że mało możliwe, żeby w tym cyklu się udało, bo nie będą to dni płodne. A o tych jajeczkach nie wiedziałam. Pewnie to się przełoży na następny cykl po 5 maja.

Doris- jakoś 35t6d... Bardzo szybko wszystko zapomniałam jak to było. A czas leci, że hoho. Ledwo co czytałam, że Ci się udało a już jesteś tak daleko... Ktoś tu wogóle ze "starej" ekipy jeszcze zagląda?:)

Nafoczko,
Dziekuje :-*
Poczytam jeszcze o tym kwasie, ale jeszcze raz dziekuje za metyle....dobrze, ze nie posluchalam lekarza, bo jesli teraz mam o tyle wyzsze stezenie niz no r ma, to co dopiero jakbym brala dawke 15!!!
:-*
Lumia ale przy mutacji każdy lekarz mówi żeby nie badać kwasu bo nie ma sensu bo źle pokazuje i każdy mi daje 15 i mojej koleżance też z mutacja dał 15 pomimo ze zbadala kwas i miała 28.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie wstałam żeby przejść z salonu do sypialni :) idę spać dalej ;)

Też mi się tak czasem zdarza ;)

Lilia jak tam? Maz zadowolony z tanca?
Mam nadzieje ze sie nie potknelas na tych szpilkach;)
A...moj maz zawsze chcial zebym sie za pielegniarke przebrala, ostatnio mu zaproponowalam i mowie ze teraz moge byc 100% bo mam zastrzyki i to bedzie gra wstepna:D
Juz nie byl taki chetny;)
bertha
Nie było żadnego tańca, sąsiadka szpilek nie pożyczyła, małpa :realmad:

Lilia
Jak tam twoje wygibusy w tańcu???
Sex potem był???

Ani tańca, ani seksu :realmad: Mąż miał taką padakę, że wszelkie moje starania poszły na marne :realmad: Dziś mu nie przepuszczę choćby nie wiem co :tak:

Doris - cudowny filmik, wzruszyłam się

AgnieszkaP - piękny brzuszek

Dzien dobry ;-)

Ja niedawno wstalam ;-) troche poszalelismy wczoraj ;-)

Super ;)

Ja chyba zaczynam miec okres gdzie moje zmiany w wygladzie zaczynaja przeszkadzac....:-( ponad 3lata ciaglego faszerowania lekami, 3niepowodzenia i jeszcze obcisle ciuchy, albo takie w ktore sie nie mieszcze :-(

Też mi się zaczyna nie podobać tak jak wyglądam. Sterydy idą mi w brzuch. Zawsze miałam ładny płaski brzuch, a teraz wyglądam jakbym była w początkowym stadium ciąży :szok: Moja rada jest taka: nie przejmować się, przyjemniej starać nie przejmować. Ze Strawbelką to ustaliłyśmy, figurą będziemy się przejmowały po porodzie :-D Ja ten problem rozwiązałam w taki sposób, że kupuje luźniejsze bluzki i swetry. Obcisłe ciuchy idą w zapomnienie, przynajmniej narazie. Nie wyrzucam, ale narazie nie zakładam

Ja wczoraj poimprezowałam i ledwo żyję. Do tego czasu głowa mnie boli., ale było warto. Mąż mnie dopadł w nocy i jak już miało coś być to mi się film urwał więc tylko on zyskał :p

:-D:-D:-D

Lumia, a chociaz w dobrym czasie działacie? Który masz dc?

Strawbelka, będzie dobrze, zobaczysz!!!!!!

Asia669, to ciężki miałaś poród. Ja miałam przejścia przy pierwszym, jak sobie przypomnę to mi słabo, ja młoda, nastolatka jeszcze, poród SN bez znieczulenia. Potem nie mogłam urodzić łożyska, kładli mi się na brzuchu lekarz z położną. Koszmar! W końcu wezwali anestezjologa, uśpili mnie i usunęli łożysko (było w jednym miejscu wrośnięte) . Potem mega krwotok, leżałam z lodem na brzuchu pół nocy, dobrze że się zlitowali i nie usunęli mi wszystkiego tam, bo podobno tak robią przy takim krwotoku i łożysku wrośniętym, Pewnie się zlitowali widząc nastolatkę na porodówce :rofl2::rofl::rofl2:

Nafoczka, gdzie zniknęłaś? Mąż w domu?

Susana, Arda i RESZTA
a Wy gdzie?

Spoko oko polaczylam przyjemne z pozytecznym ;-) dzis 14dc. Moj nie do konca tego swiadomy i niech tak pozostanie ;-) w tym miesiacu te starania wyjatkowo mi sie podobaja ;-) tylko nie wiem czy nie za duza czestotliwosc :p ale co tam.co ma byc to bedzie ;-)

Lumia ale przy mutacji każdy lekarz mówi żeby nie badać kwasu bo nie ma sensu bo źle pokazuje i każdy mi daje 15 i mojej koleżance też z mutacja dał 15 pomimo ze zbadala kwas i miała 28.

No tak, ale mnie genetyk powiedziala zeby przejsc tylko na metyle, bo ten zwykly sie odklada. Poza tym tu na forum "mutantki"tez tak zrobily i sa szczesliwymi mamami . Prawda NAFOCZKO ;-)
Jakos podswiadomie cos mi mowi, ze mam brac te metyle:kwas foliowy, b6i12 . Rezultaty sa u innych wiec jezeli jeszcze intuicja mi to podpowiada to...;-)
Genetyk mowila zeby zbadac poziom. Oczywiscie powiedziala, ze pewnie homocysteina wyjdzie w normie, ale zeby lepiej spr. Kwas, ze pewnie bedzie ponad norme i wlasnie brac te metyle i sprawdzic poziom za 3 miechy. Tym bardziej ,ze pisza tez o tosycznosci nadmiaru...ale nie wiem czy to prawda.

Spoko oko polaczylam przyjemne z pozytecznym ;-) dzis 14dc. Moj nie do konca tego swiadomy i niech tak pozostanie ;-) w tym miesiacu te starania wyjatkowo mi sie podobaja ;-) tylko nie wiem czy nie za duza czestotliwosc :p ale co tam.co ma byc to bedzie ;-)

No tak, ale mnie genetyk powiedziala zeby przejsc tylko na metyle, bo ten zwykly sie odklada. Poza tym tu na forum "mutantki"tez tak zrobily i sa szczesliwymi mamami . Prawda NAFOCZKO ;-)
Jakos podswiadomie cos mi mowi, ze mam brac te metyle:kwas foliowy, b6i12 . Rezultaty sa u innych wiec jezeli jeszcze intuicja mi to podpowiada to...;-)
Genetyk mowila zeby zbadac poziom. Oczywiscie powiedziala, ze pewnie homocysteina wyjdzie w normie, ale zeby lepiej spr. Kwas, ze pewnie bedzie ponad norme i wlasnie brac te metyle i sprawdzic poziom za 3 miechy. Tym bardziej ,ze pisza tez o tosycznosci nadmiaru...ale nie wiem czy to prawda.
Wkurza mnie ta mutacja bo każdy wie że gdzieś dzwoni ale nie do końca w którym kościele...większość to mówi ze przy heterozygocie to nic nie trzeba brac dodatkowo[emoji53]ja biorę narazie 5 zwykłego i femibion...A Ty dokładnie co bierzesz i jakiej firmy i gdzie kupujesz?

reklama
Martysia
Ja biore kupiony na iherb.
Kwas foliowy metylowy 800 i do tego wit b6i b12. Teraz pisze z komorki wiec ciezko mi podeslac konkretne linki, ale moze inne Dziewczyny sa tteraz w stanie. Jesli bedziesz dalej zainteresowana to jutro po pracy bede na kompie.
Immunolog u ktorego bylam tez mi dal dawke 15i nic nie wspomnial o pozostalych witaminach. Dzieki Dziewczyna i tej p. Genetyk wlaczylam ten zestaw, a odstawilam zwykly kwas.
Ale ja mam ta mutacje w homozyg, a ty hetero?

Do góry