reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia homocysteina ok a kwasu nie robilam wiec Ci kochana nie podpowiem
Bertha natomiast twoja ok 10jest podwyzszona bo mi przy 9,6 dok. krecil nosem a na tych C sie nie znam. NK mialam 17 i bralam colostrum
Mamogrzywacza z tego co piszesz to prawie wcale nie masz naszych badan wiec cala droga mozliwosci przed toba

Susanka odruchy wskazuja na oznake zdrowia :-D trudno recznie wycisne :-D

Ardusia, Strawbelko jak dzis nastroje?

Ostatnia edycja:
reklama
Po mojej nieprzespanej nocce, tatuś rano przejął opiekęa ja właśnie pije "poranną" kawke. Miałam nadzieje ze uda sie bez lekarza ale do tej jelitówy u młodego doszła chyba angina niestety :(

Agnieszko, Doris fajne brzucholki:)

Kaira ale jesteś wytrwała, tyle strat ale udało się i to jest najważniejsze :) ja ostatnio staram sie myśleć hociaż trochę o czynś innym niż dziecko bo to ciągłe zadręczania się do niczego dobrego nie prowadzi a arzenia o drugim bebiku są wielkie.:tak:
Oprõcz immunologi boję się też genetyki bo niestety mam już większe ryzyko ze względu na wiek. A już ostatnio było duże ryzyko trisomi 13.
Jutro jadę do maliny i zobaczymy jaki ma pomysł na mnie!?

Nafoczko fajnie ze masz dziś lepszy humor:biggrin2:

Susana a Ty robisz dziś jak ciacho, chociaż bym sobie popatrzyła:eek:

Motylek głowa do góry, nowa @, nowe szanse i nowe nadzieje:blink:

Nafoczko,
Dziekuje :-*
Poczytam jeszcze o tym kwasie, ale jeszcze raz dziekuje za metyle....dobrze, ze nie posluchalam lekarza, bo jesli teraz mam o tyle wyzsze stezenie niz no r ma, to co dopiero jakbym brala dawke 15!!!
:-*

Nafoczka, marnie. Cos mnie cmi w dole brzucha, jakies pikania od czasu do czasu :/ za bardzo to przezywam niestety. Nie ma dramatu, bo to takie leciutkie pobolewanie w zasadzie, ale wiecie jak jest. Wzielam niedawno nospe, bede spokojniejsza, a w szpitalu mowili, ze spokojnie mozna. Moze wezme l4 od jutra, bo nie nadaje sie do pracy - caly dzien na nogach, a skupic sie nie umiem na niczym. I jeszcze jutro ta beta.

Arda, nie unikniesz stresu i nerwów niestety. Te pierwsze tygodnie są straszne, to czekanie, doszukiwanie się objawów, beta, serduszko itd. Ale nie da się tgo przyspieszyć ani uniknąć. Ja prosiłam zawsze o zrobienie bety na cito, bo czekanie do 15.30 by mnie dobiło bardziej a tak miałam o 11.30. Mażesz te przyspieszyć oczekiwanie na wynik?

Nafoczka widzę że brak seksu uderza na myślenie tylko o tym ;).

Lumia ten kwas foliowy bierzesz metylowy? Z tego co czytałam to jeśli organizm go nie przerabia to możesz mieć odłożone w organizmie i on sobie jakąś część z tego pobierze.

Ja wczoraj poimprezowałam i ledwo żyję. Do tego czasu głowa mnie boli., ale było warto. Mąż mnie dopadł w nocy i jak już miało coś być to mi się film urwał więc tylko on zyskał :p

Witam niedzielnie :)
mama Grzywacza witaj.
Doris mały wariat Ci rośnie :D
Agnieszka piękny masz ten brzuszek
Bea uwierz mi brak seksu przewraca człowiekowi w głowie, ja jestem parę tygodni bez, a gdzie do końca ciąży :D
Arda, Susana jak się macie?
Motylek głowa do góry, nie poddawaj się
Nafoczka buziak dla Ciebie i w modlitwach pamiętaj o nas :*
przeczytałam wszystko, ale nie zapamiętam co miałam odpisać reszcie. Nie czujcie się pominięte absolutnie

Ja już jak na szpilkach na kolejne usg, a tu jeszcze tyle dni!

Nafoczka widzę że brak seksu uderza na myślenie tylko o tym ;).

Lumia ten kwas foliowy bierzesz metylowy? Z tego co czytałam to jeśli organizm go nie przerabia to możesz mieć odłożone w organizmie i on sobie jakąś część z tego pobierze.

Ja wczoraj poimprezowałam i ledwo żyję. Do tego czasu głowa mnie boli., ale było warto. Mąż mnie dopadł w nocy i jak już miało coś być to mi się film urwał więc tylko on zyskał :p

Lumia, zgadzam się z Beatą. Ja mam MTHFR A1287C homozygotę i kwas foliowy się nie wchłania. Mam 32,26 przy normie 4,60-18,70.

reklama
Bertha kwiaty są sztuczne, sama układam kompozycję, bardzo to lubię.
Jeśli chodzi o kwas foliowy to ja biorę tylko metylowany bo lekarz mówił że zwykły tylko "zaśmieca" mi organizm

Do góry