reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

MamaGrzywacza u mnie najprawdopodobniej winne sa komorki Nk.
Biore na to wlewy z intralipidu, encorton i colostrum.
Mam tez hashimoto.

reklama
A ile to trwalo zanim sie tego wszystkiego dowiedzias? Bo my sie staramy o drugie dziecko od sierpnia I w listopadzie poronilam potem juz za do marca nie moglam zajsc w ciaze a jak juz w nia zaszlam z monitoringirm I 1*1 utrogestanu to I tak ja stracilam

Witam ;)

Uda sie napewno:)
Musisz tylko pogrzebac i znalezc przyczyne.
Napewno Cie tu dziewczyny pokieruja i podpowiedza jakie badania warto zrobic;)
Albo ktoś musi pogrzebać [emoji23]

Później Was nadrobię ;)

Mamogrzywacza witaj [emoji255]

A ja jestem taką panią domu, że dziś obiad zjemy w Ikei [emoji23] [emoji23] [emoji23]

słuchała disco polo
emoji5.png
ciekawa co sąsiedzi na to?
emoji5.png
Dobrze ,że nie jesteśmy sąsiadkami ;) Śmieję się do znajomych ,że zamiast teleranka w dzieciństwie w niedzielne poranki musiałam słuchać majteczki w kropeczki no i uraz mi został do teraz :p

Strawbelka mocno zaciskam kciuki. Wierzę w Ciebie!! Jajecznica heh dobre :p

Arda do przodu ,do przodu jestem happy za Twoją sytuację. Należy Ci się jak najbardziej udana ciąża!!

MamaGrzywacza Witaj wśród Nas. Aniołkowych mam. Niekt Ci nie powie dlaczego straciłaś 2 ciąże z rzędu. Nam też tego nie powiedzieli. Szukamy przyczyn i dostajemy masę badań i leków i wierzymy ,że to pomoże.

Witam ;)

Albo ktoś musi pogrzebać [emoji23]

Później Was nadrobię ;)

Mamogrzywacza witaj [emoji255]

A ja jestem taką panią domu, że dziś obiad zjemy w Ikei [emoji23] [emoji23] [emoji23]
My pewnie tez zachaczymy o Ikee.
Ja dawniej tam jadlam czesto klopsiki, a potem byla afera z Ikea ze one byly z koniny i kumpel sie ze mnie smial...

Ciezko bedzie, nie mieszkam w pl... Chodze narazie do polskiego gin. Ale place slono za te wizyty... Koncem miesiaca ide do gp ktory ma mi zrobic skierowanie na klinike leczenia nieplodnosci na kase chorych... Moze tam te wszystkie badania mi porobia?

reklama
Do góry