motylek1234
Fanka BB :)
To ja dziś wezmę clexane w brzuch i duphaston co myślicie? Jest naprawdę szansa na dziecko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie jest ok, niepotrzebnie się denerwujesz.
Dobra co tam spóźnienie ,ważne że twoja beta JEST OK!!! Ja pewnie też będę kombinować z wizytami jak mi się uda ,taka ze mnie niecierpliwa babaLamia
Człowiek taki głupi się nakręca ale tak to już jest z nami ....
Przeproś synalka ode mnie .hehe
Po poronieniu żeby zostało to raczej niemożliwe. Mi spadała do 0 w ciągu max 5 dni po poronieniu A jak już miałaś okres to mikro szanse...Bo to nie mogą być pozostałości po tamtym poronieniu co nie jak miałam okres wtedy a jest ciałko żółte także jest nadzieja zrobię test w sobote
To jesteśmy dwie, ja za chwile owulacja i do dzieła i za ok 2 tyg. testuję. Trzymam za nas kciuki.Teczowa Arda Susana i Motylek, ja Was juz gonie i jak Bog da to do Was za 2 tygodnie dolacze
Boze jak ja o tym marze!!!!!!!!!!!!!
Teczowa Arda Susana i Motylek, ja Was juz gonie i jak Bog da to do Was za 2 tygodnie dolacze
Boze jak ja o tym marze!!!!!!!!!!!!!