reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Norma jest poniżej 5 brak ciąży owulacja była 11 dni temu dziś jest 11 dzień także szkoda :(
Głowa do góry...za miesiąc staramy sie obie...będzie dobrze...musi...
chociaż zastanawia mnie ten wynik bety....ja jak robiłam i ciąży nie było to było napisane ze poniżej 0,1. ..A noz jeszcze urosnie[emoji5]nadzieja zawsze umiera ostatnia...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Motylek. Dziwnie podejrzana ta twoja beta. Jak nie miałam ciąży zawsze była 1 albo poniżej. Raz miałam podobną betę w 10 dniu cyklu jak byłam w ciąży.
Susana Ty współczuję przeżyć wczorajszych...
Piękne macie brzuszki dziewczynki. Pamiętam jak robilyscie pierwsze bhcg. Eh... ten czas tak szybko leci.

Destino- a leczysz jakoś endometriozę? W sensie wyciszasz?

Fondie- a czemu zrezygnowałaś z Milewicza? Nie miał już pomysłów? A Malina nie kazał Ci zbadać mlr? Nie wierzę? :)
dopiero po szczzepieniach jest mrl on daje szczepienia na to c cos tam :).z milewicza zreygnowaa bo spal cala.wizyte doslownie cala zdarzyl dac badania takie jak malina ale procz chromatyny i allo mrl i tego co wykrywa celiaklie i on nie daje sterydu a jak jest allo male to kieruje na szczepienia do sachy wiec to samobw sumie a malina nie spi przynajmniej

reklama
Motylek co Ty za glupoty gadasz!!!
Jestes w ciazy!!!
Pewnie implantacja byla niedawno;)
Ciesz sie kochana i lec jutro na betke, zobaczysz ze sie podwoi!
Dziewczyny co Wy tak panikujecie z ta beta jak jest mniej niz 5, na badaniach jest napisane ze ciaza od 5 ale bete sie powinno robic w dniu spodziewanej miesiaczki i etedy bete wychodzi duza.
Jak my robimy seiezo po implantacji to beta jest niska, przeciez ona zaczyna rosnac od zera i kiedys musi miec taka niska wartosc;)

Do góry