reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Motylek co Ty za glupoty gadasz!!!
Jestes w ciazy!!!
Pewnie implantacja byla niedawno;)
Ciesz sie kochana i lec jutro na betke, zobaczysz ze sie podwoi!
Dziewczyny co Wy tak panikujecie z ta beta jak jest mniej niz 5, na badaniach jest napisane ze ciaza od 5 ale bete sie powinno robic w dniu spodziewanej miesiaczki i etedy bete wychodzi duza.
Jak my robimy seiezo po implantacji to beta jest niska, przeciez ona zaczyna rosnac od zera i kiedys musi miec taka niska wartosc;)
Dokładnie!! :)

Ja mam o 18.00 podglad jajek, trzymajcie kciuki, prosze:(
Będziemy mocno trzymać!

Piękny brzusio :)

Po pracy pójdę na betę. Zobaczymy co tam u mnie słychać, ale pewnie będzie rozczarowanie.
Ale lepiej dzisiaj zrobić zeby w razie pozytywu jeszcze szybko zdobyć przed weekendem receptę na clexane..

Dziewczyny dzięki za wsparcie byłam u ginekolog i mówiła mi ze to byłby cud gdybym zaszła przy tak dużej prolaktyne a i ciałko żółte jest w prawym jajnika ale nie nakręcam sie...

Ech ci ginekolodzy....mi tak mowili przez dlugi czas, ze bez szans, ze cudow takich nie ma. A figa z makiem - ja taki cud nosze pod sercem juz 9ty miesiac:p zrob bete po terminie @ i zobaczysz. Jak bedzie ciaza to radze od razu progesteron brac. Ja w poprzednich dwoch nie bralam i sie nie udalo. Teraz od poczatku do prawie 30tego tyg bralam, od 20tego tyg zmniejszajac powoli dawki. Trzymam kciuki za Ciebie:)

Motylek, ja w 13 dpo mialam 3,49, a w 14dpo 8,7. Tez nie wierzylam, ale wyglada to na pozna implementacje,bo owu mpgla sie przresunac powiedzmy dzien, ale nire az tyle.

Z całego
serce-na-dloni-ARTICLE_MAIN-36465.jpg

Ci tego życzę :)

Motylek - jest nadzieja, powtórz betę, trzymam kciuki

Lilia
Jak zwykle wkleisz coś kreatywnego .
Bomba ....!!!!!!!

Motylek
Ciąża .A jak boli to pewnie implantacja .
Jutro idż na bete a nie test .
Starsza koleżanka nakazuje!!!!!!
Prosze mnie słuchać .!!!!

Strawbelka .
Niosko ty moja .Trzymam kciuki za piękne jajeczka .

Plastusia
Wytrzymasz jeszcze trochę .!!!!
Zrowiej i nabieraj sił.!!!!!!

Arda
Jak samopoczucie..???

Bertha
Czekam na twoją betę .

Gogac
Piękny , zgrabniutki brzuszek .

reklama
Susana, dziekuje, przyzwoicie, chwilowo nie panikuje. Cos mnie jajnik pika, ale ro chyba norma. Dzis/jutro termin @ wiec ze strachem zagladam w majtki :p

Strawbrelka, czuje piekne jajka :D dolaczysz!

Do góry