reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kurde laski doła łapie. Wszystko mnie dzisiaj przygnębia. Rzadko mam takie stany ,ale gdzieś musiałam wczoraj tym wyrokiem dostać kopniaka w dupę. Ostatnio w ogóle mam klapki na oczach i tylko ciąża,starania,leczenie i wszystko w jednym kierunku i o jednym torze myślenia. Nie chce mi się uczestniczyć w imprezach osiemnastkowych i komunijnych ehhh .

Arda :D coś się święci . Kurde ,kurde ale fajnie. Trzymam kciuki.

Asia udanego imprezowania.

Kurde laski doła łapie. Wszystko mnie dzisiaj przygnębia. Rzadko mam takie stany ,ale gdzieś musiałam wczoraj tym wyrokiem dostać kopniaka w dupę. Ostatnio w ogóle mam klapki na oczach i tylko ciąża,starania,leczenie i wszystko w jednym kierunku i o jednym torze myślenia. Nie chce mi się uczestniczyć w imprezach osiemnastkowych i komunijnych ehhh .

Arda :D coś się święci . Kurde ,kurde ale fajnie. Trzymam kciuki.

Asia udanego imprezowania.
Beatka ja od dawna tak mam. Nawet w swieta mi sie do rodzinki nie chcialo jechac, no ale pojechalam.

Susana, mam nadzieje, ze nie masz do mnie zalu, ze sie tym telefonem nie podzielilam? A powiedz mi prosze, bolalo Cie tak jakby w pochwie przy tym zagniezdzaniu?? Bo mnie to jakos tak nisko. Lepiej jest, ale sie odzywa nadal i sie martwie :/ daj znac koniecznie jak sie lekarka odezwie.

Strawbrelka, rozkrecila sie cholera? Bo zgubilam watek okresowy.

Malaczarna, dobrze, ze jest ta franca!

Lami, sto lat dla synow!

Arda
Czy nie mam żalu ??

Jest mi przykro bo to wyjątkowa sytuacja , tym bardziej że dotyczy ciąży i jest ryzyko a nie kolejnego następnego wlewu .
Ale zrobiłaś jak uważałaś za słuszne.
Nie mam żalu było minęło.

Kto inny mi dał .Dzięki bardzo .Mimo że może nie odebrać .

Ostatnia edycja:
reklama
Tak jest!! :)

Nafoczka trzymam kciuki!

Susana będzie dobrze!! A w którym dpo miałaś ten progesteron robiony? Ja jutro mam robić jakies hormony ale progesteronu mi nie zapisał, ale moze sobie zrobię. Jutro dopiero 6dpo..
Bertha
Progesteron robiłam wczoraj 12-13 dpo .

Do góry