susana
Fanka BB :)
StrawbelkaSusana zalatwilas cos???
Moja ginka ma dzwonić do Janosz .
Czekam na odpowiedż .Dziękuję ci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
StrawbelkaSusana zalatwilas cos???
Nie ma problemu, trzeba sobie pomagac, nawet lamiac zasadyStrawbelka
Moja ginka ma dzwonić do Janosz .
Czekam na odpowiedż .Dziękuję ci
Ja miałam takie bóle trzydniowe brzucha przy zagnieżdżaniu .Susana, jak tam? Wiesz cos?? Jakies wiesci? Maz ma teraz kare - znalezy mi sie
A ja dzisiaj caly dzien w rozsypc. W pracy kilka godzin mnie pobolewalo w dole brzucha, tak jakby w pochwie, ale sama juz nie wiem... Mierzylam temperature, 37-37,2. Cieplo, jakas poirytowana jestem. Nie wiem sama czy sie cieszyc cY spodziewac przedwczesnej @, ale to dopiero 21dc, w polowie luteiny jestem.
Mój młodszy 11 kończy 23 listopadaDziś urodziny moich synów jeden kończy 11 ,drugi 17 ale ten czas leci! Ale imprezka jutro
Arda @ sie nie rozkrecila. Wzielam teraz kapiel w strasznie goracej wodzie zeby ja wywolacSusana, mam nadzieje, ze nie masz do mnie zalu, ze sie tym telefonem nie podzielilam? A powiedz mi prosze, bolalo Cie tak jakby w pochwie przy tym zagniezdzaniu?? Bo mnie to jakos tak nisko. Lepiej jest, ale sie odzywa nadal i sie martwie :/ daj znac koniecznie jak sie lekarka odezwie.
Strawbrelka, rozkrecila sie cholera? Bo zgubilam watek okresowy.
Malaczarna, dobrze, ze jest ta franca!
Lami, sto lat dla synow!
To jutro bedzie juz 9 dni poStrawbelka, nawet jesli to jakims cudem zagniezdzrnie to za wczesnie, dopiero 8 dpo (a wlasciwie po bolu owu).