G
Gość
Gość
Moja jeszcze nie moze sie zdecydowacHejka
Moja @ powoli się rozkręca
Strawbelka to dziś jest ten dzień [emoji2]
Suska powiedz mu wprost, żeby się nie dąsał, bo ciężarnych się nie wku*wia [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja jeszcze nie moze sie zdecydowacHejka
Moja @ powoli się rozkręca
Strawbelka to dziś jest ten dzień [emoji2]
Suska powiedz mu wprost, żeby się nie dąsał, bo ciężarnych się nie wku*wia [emoji23]
Doris wygon jaHej
Nadrobiłam, poczytałam co u Was, złożyłam tonę ciuchów z prania, teściowa ogląda 3 serial w tv, byłam już na zakupach i zaraz jadę po Małą do przedszkola - i jak tu odpoczywać????
Sus, Ty jeszcze moim zdaniem nic mu nie przekazuj, poczekaj do serduszka - ja tak myślę - dasz radę?
Witam Resztę Dziewcząt!
No to musisz im w prezencie jeszcze braciszka albo siostrzyczke sprawicDziś urodziny moich synów jeden kończy 11 ,drugi 17 ale ten czas leci! Ale imprezka jutro
Doris wygon ja
A czemu ona tak dlugo u Ciebie siedzi? Jak taka niemila dla Ciebie jest?HI, HI jak jeszcze raz umyję dziś kuchenkę (myłam już dwa razy) i zobaczę talerz stojący w zlewie (obok jest zmywarka) TO NIE WYTRZYMAM!