reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej
Nadrobiłam, poczytałam co u Was, złożyłam tonę ciuchów z prania, teściowa ogląda 3 serial w tv, byłam już na zakupach i zaraz jadę po Małą do przedszkola - i jak tu odpoczywać????

Sus, Ty jeszcze moim zdaniem nic mu nie przekazuj, poczekaj do serduszka - ja tak myślę - dasz radę?

Witam Resztę Dziewcząt!
Doris wygon ja:D

Susana, jak tam? Wiesz cos?? Jakies wiesci? Maz ma teraz kare - znalezy mi sie ;)

A ja dzisiaj caly dzien w rozsypc. W pracy kilka godzin mnie pobolewalo w dole brzucha, tak jakby w pochwie, ale sama juz nie wiem... Mierzylam temperature, 37-37,2. Cieplo, jakas poirytowana jestem. Nie wiem sama czy sie cieszyc cY spodziewac przedwczesnej @, ale to dopiero 21dc, w polowie luteiny jestem.

Agnieszka super ze dzidzia ok ;-) u nas armata byla od 12tc choc P. "wiedzial" to juz po pecherzyku na 4mm :-D wiem jak cie wszystko stresuje, ja do tej pory czuje jak "krew wali mi do mozgu" ze strachu oczywiscie. Bedzie dobrze.
Bea Jadzce sie nie dziw, to nie jest typ os. z sentymentem.. ja prowadze u niej wsxystkie 6ciaz i wszystkie prywatnie wiec odrabia troche ale na wylewnosc nie ma co liczyc. Faceci gin uwazam sa w tych czlowieczych sprawach lepsi.
aaaa.. co do mnie to jestem po.. tak sie smieje z M.- ..po szybkiej stowce- nie wazne ile a wazne ze chciala!
Rano siuski zrobione, bakterii masa-przegonimy!!, posiew oddany i pewnie infekcja od szwu :-( dla mnie najwazniejsze ze to nie wody, szyjka bz trzyma choc ma tylko 14mm i brzuch nie napiera!! jeszcze min. 12tyg i bedziemy razem!!! no i nie wody!!!!! :-*

reklama
Do góry