reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana, mam nadzieje, ze nie masz do mnie zalu, ze sie tym telefonem nie podzielilam? A powiedz mi prosze, bolalo Cie tak jakby w pochwie przy tym zagniezdzaniu?? Bo mnie to jakos tak nisko. Lepiej jest, ale sie odzywa nadal i sie martwie :/ daj znac koniecznie jak sie lekarka odezwie.

Strawbrelka, rozkrecila sie cholera? Bo zgubilam watek okresowy.

Malaczarna, dobrze, ze jest ta franca!

Lami, sto lat dla synow!
Arda .
To ciąża na bank .Też tak miałam i mam .Jutro 9dpo .Facelle już wyjdzie
Ale zrobisz jak zechcesz.:tak:

reklama
Susana, rozumiem Twoja irytacje, ale podjelam decyzje jaka podjelam, probowalam pomoc w inny sprosob, ale nie nie udalo. Sorry, lekki wyrzut sumienia mam - przyznaje, ale to moj lekarz i szanuje jej prywatnosc.. Trzymam kciuki, zeby sie udalo z nia skontaktowac. A ja z testem chyba sie wstrzymam! Pprzynajmniej do soboty, jutro lece na wlew wiec glowa bedzie zajeta. Moze i masz racje, ze szansa jest, alre nie zniose widoku pojedynczej krechy.

Strwbelka a nie jesteś w ciąży? Ja czekałam na @ robiłam test i nic. Bralam antybiotyk, bo miałam zapalenie oskrzeli. po 10 dniach ani widu @ a na teście były 2 krechy. Sprawdź lepiej

Strawbelka cuda się zdarzają. Moja mama miała usunięty prawy jajnik, bo pękł, a teraz wciąż ma dwa. Ginekolog też był zdziwiony
Moze zostawili jej czesc jajnika i odrosl.
Mi usuwali torbiel i zostala reszta jajnika. Odrosl mi i smiga jak nowo narodzony. Lekarz tez mowil ze jajniki sie regeneruja.

reklama
Do góry