reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny ja tak czytam o tym Malinie i nie jestem przekonana do szczepien ...;/ tzn ja juz mialam wszystko wiec chyba szczepionki zostaly.... no i u mnie najgorsze brak zdecydowania ..jak czytam o przypadku enji to tez miala chwile zwatpienia a dotrwala do konca w przekonaniu, że zostanie u Maliny i chodz miala dluga droge bo na poczatku to chyba gorzej jak lepiej miala po szczepionkach to zostala wytrwala i ma coreczke... moje zwatpienie chyba jest za duze i za maly brac wiary... :( juz sama nie wiem .. ale komus trza zaufac ..nawet wynikow badan nie mam jeszcze ale na bank da szczepienia bo kazdemu daje...ana mam ujemne wiec najgorzej nie jest ale jakos brak wiary mnie dobija... gogac sie szczepila i nie wyszlo ale w sumie po 2 zaszla w ciaze moze jakby wtedy nie zaszla a poczekala do dobrego mrl byloby inaczej..nie wiem kazda z nas inna i dziala co innego ale co na mnie dziala?? boje sie, że juz nic:( strawbelka napisz mi do sluchu bo ty umies zpostawic do pionu;)
ehh

reklama
Fondie bo Ty masz chyba za duzo czasu i w lekarza sie probujesz bawic. Zostaw to Malinie, bedzie mial wyniki to juz bedzie wiedzial jaki zestaw Ci zafundowac zeby sie udalo.
Niepotrzebnie czytasz to forum od poczatku, po cholere Ci to.
Ja nie czytam juz nic, bo jakbym zaczela to bym sobie wkrecala jak Ty teraz i tylko bym sie zaczela dolowac.
Forum od poczatku niech czytaja dziewczyny ktore teraz trafiaja na ten watek i chca sie czegos dowiedziec. Ty juz wszystko wiesz, po cholere to czytasz??? Zostaw to juz Malinie!!! I uwierz ze Ci on pomoze, bo pomoze!!! Tylko jak bedziesz tak pierdzielic jak teraz to po co Ci Malina jak w niego nie wierzysz?!

I ja sie z Wami witam Kobitki ;-)

Suska
Sliczna pisanka :-), po cichu gratuluje ;-)
Super!

Doris,
Ciesze sie, ze juz sie pogodzilas z mezowatym ;-) prosze mi sie nie denerwowac!to rozkaz ;-)

Nafoczko,
Kochana, oczywiscie chcialybysmy byc na Twoim etapie, ale rowniez zdaje sobie sprawe, ze nigdy nie bedziemy przezywac tak naszych ciaz, jak te laski, ktore przeszly ja bezproblemowo....
Niestety my jestesmy juz "zwichrowane":-(

Bertha i Beata a jak Wy sobie poprawiacie to endometrium ? [emoji4][emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dokladnie o winko chodzi ;-)
Ja wczoraj cala butle wypilam....

No a ja dla rownowagi dostalam dzis@ ...
No coz nowy cykl=nowe mozliwosci.
Chyba tym winkiem sobie pomoglam :p

Nafoczko,
A jeszcze zapytam, bo pisalas, ze znasz Dziewczyny z mutacjami, ktorym sie udalo.
I Tu moje pytanie. Przy mojej homo przy mutacji 1289a tez mam brac jedna tabletke tego kwasu foliowego metylowego czy wiecej?

I jeszcze zapytam. Myslicie zeby isc sobie zrobic badania poziomu kwasu i homocysteiny? I od razu pisze juz bym nie konsultowala z lekarzem tylko z Wami ;-)

P.s ja w tym roku wiek chrystusowy ;-) i niestety dalej walcze o pierwszy cud ...
Slonecznego, mokrego dyngusa :-*

Pisze krotko bo wyleguje sie u mamusi :-* moj Podnieciu zawozl mnie zebym czasem z tesciowa za duzo nie byla :-D
Brzuszek jak leze jest w miare ok ale wiem podswiadomie ze nz tym etapie nie taki powinien byc... nie bede marudzic
Doris a jak u ciebie?
Lumia homocysteine zbadaj bedziesz predzej wiedziec ile kwasu wziasc
PS a mi za kilka ddni mija wiek Chrystusowy

Dziękuję Kochane ze pytacie. Ja jestem nad jeziorem z całą rodzinka i teściowa. Poszłam kupić frytki i usłyszałam...... Można przecież zrobić w domu...... Zgadnijcie od kogo????
Jeśli chodzi o wiek ja mam czterdziestke i jeszcze po tej ciąży chciałabym jedno dzieciątko mieć
Susana, testowalas dziś?

A ja sie dla odmiany z moim A. Nie poklocilam haha. Jakos tak spokojnie, pewnie dlatego, ze pol dnia w pracy siedzi.

Bertha, to jedziemy w miare rowno. Ja juz mam psychichiczne problemy, bo mi sie caly czas wydaje, ze jajniki mnie pikaja, albo w povhwie kluje albo jeszcze pobolewa macica. wariuje!! Albo sie po prostu odzyczailam od duphastonu i cialo mi wariuje.

reklama
Hej dziewczyny, pewnie poza nafoczka nikt mnie nie pamieta, bo wpadlam jakis prawie rok temu na krotko :) Ja tez, tak jak Wy mialam problemy z utrzymaniem ciazy. Obecnie od prawie dwoch miesiecy jestem mama :) moj synek urodzil sie w 35 tygodniu i ogolnie jesli chodzi o jego syan zdrowia nie jest zle. Chcialam Wam powiedziec, ze trzeba wierzyc i sie nie poddawac. Ja sie nie odzywalam po zajsciu, poniewaz ciaza byla trudna i nie chcialam sie nakrecac oraz do konca nie wiedzialam jak sie skonczy. Nam pomogl dr D i zelazy zestaw - aczkolwiek bralam troche wieksze dawki encortonu i clexane oraz masa lekow rozkurczowych. Mialam rowniez zalozony pessar. Poza tym cala ciaze nosilam pasek Sw. Dominika i grzecznie lezalam. Dziewczyny w te niezwykle swieta zycze Wam zeby kazda z Was nie tracila wiary i doczekala sie swojego, malego cudu !!! I trzymam za Was kciuki!! Chcialam rowniez podziekowac dziewczynom z tzw. starej ekipy za to, ze dzieki nim uwierzylam, ze sie uda. :) Jesli ktoras z Was potrzebuje lekow to zostala mi clexane cale opakowanie 0,4 i dwie ampulki 0,6 oraz 1,5 listka luteiny dowcipnej - jak cos piszcie na priv.

Do góry