reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki a ja sie wyleczylam:D
Teraz mam stresa z zastrzykami, bo nie nawidze igiel.
Ale co tam jak trzeba to trzeba, dla dziecka wszystko zrobie;)
A który masz teraz dc? Zaczęłaś juz brać te leki przygotowawcze?

U mnie po owulce, jakos 2dpo moze 1dpo, takze jakies 9 dni i zatestuje..

Ja w tym roku 31 kończę a czuję się na 51 :-(
asia669 młodziutka jeszcze jesteś, głowa do góry! Masz jeszcze z 15 lat na zachodzenie w ciążę.
Ja jestem przed 40 a tez sobie tłumaczę, że jeszcze z 5 lat mi zostało, z tego niestety połowa cykli bezowulacyjnych.
Kożuchowska zaszła po 40 to co my nie możemy? A swoją drogą to się zastanawiałam jaką ona dawkę sterydow brała, bo tez trochę kwadratowa przed ciążą sie zrobiła.

Bertha i Beata a jak Wy sobie poprawiacie to endometrium ?
emoji4.png
emoji3.png

Wino moja droga wino :D

Haha ja mówiłam Ci Susana ,że nie lubisz odstawać więc jak inne miały spięcia to i Ty musiałaś sobie awanturkę zrobić hehe. Nie wolno w Twoim stanie stresów przetrzymywać to musisz wybuchać . Mąż jak się dowie to zrozumie. A jak z niego baran to chociaż go poświęciłaś?? :p

A która dzisiaj wodą oblana była?? Ja z M biegałam ze szklanką ale syn miał radość potem on chciał być mokry :D

Ja mam tyle lat na ile się czuje więc z dwadzieścia kilka :D

reklama
Do góry