oj nie sluza bo i my sie na chrzcinach poklocilismy.wrocilismy do domu w milczeniu i moj teraz poszedl do tesciowe j a ja siedze sama w domu.Widac swieta nikomu nie sluza
reklama
G
Gość
Gość
Doris ja na Twoim miejscu nastepnym razem bym tesciowej dosypala do jedzenia cos na biegunkeDziękuję Kochane ze pytacie. Ja jestem nad jeziorem z całą rodzinka i teściowa. Poszłam kupić frytki i usłyszałam...... Można przecież zrobić w domu...... Zgadnijcie od kogo????
Jeśli chodzi o wiek ja mam czterdziestke i jeszcze po tej ciąży chciałabym jedno dzieciątko mieć
Susana, testowalas dziś?
czarna_mala
Fanka BB :)
Sus przejeżdżam przez Twoje miasto, pomachasz mi?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Strawbelka, chyba tak zrobię, hi hi :-)
Witam dziewczyny sorki ze sie nie odżywiałam i nie złożyłam wam życzeń świątecznych. Byłam z moim M w Kornwalii na swieta i tam miałam bardzo słaby zasięg .
Teraz wam życzę zdrowia , szczęścia aby zmartwychwstały Jezus dodał wam sił , nadzieji i wiary aby tez wiosenny czas spełnił wasze najwspanialsze marzenia !!! .
Ja też się klucilam z moim w Wieki Piątek w samochodzie w drodzę do Kornwalii , poszło o radio a dokładnie o muzykę na CD . Moj M stwardził że przełączam tylko na piosenki ktore ja lubie i że myśle tylko o sobie , ale mnie wpienił ale za godzinę juz się odzyskaliśmy bo z moim M nie da się długo klucić bo on nie lubi .
Co do teściowych to moja juz się w nic nie wraca . Kiedys się intrtesowała wszystkim ale moj M jej na to nie pozwolił i nie pozwala do dzisiaj . U mnie tez jest inaczej bo my mieszkamy w Anglii i rzadko ja widzimy .
Sus gratulacje ty to jestes płodna dziewucha !!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Teraz wam życzę zdrowia , szczęścia aby zmartwychwstały Jezus dodał wam sił , nadzieji i wiary aby tez wiosenny czas spełnił wasze najwspanialsze marzenia !!! .
Ja też się klucilam z moim w Wieki Piątek w samochodzie w drodzę do Kornwalii , poszło o radio a dokładnie o muzykę na CD . Moj M stwardził że przełączam tylko na piosenki ktore ja lubie i że myśle tylko o sobie , ale mnie wpienił ale za godzinę juz się odzyskaliśmy bo z moim M nie da się długo klucić bo on nie lubi .
Co do teściowych to moja juz się w nic nie wraca . Kiedys się intrtesowała wszystkim ale moj M jej na to nie pozwolił i nie pozwala do dzisiaj . U mnie tez jest inaczej bo my mieszkamy w Anglii i rzadko ja widzimy .
Sus gratulacje ty to jestes płodna dziewucha !!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Lumia, przy tej mutacji 1 x kwas foliowy 0,8 mg. 1x B12 i 3xB6. Kwas i homocyste możesz wykonać, choć przy homo zazwyczaj ona jest ok. A kwas podwyższony, bo zwykły się nie wchłania. Wino poprawia krążenie i może pomóc w spóźnionej @.I ja sie z Wami witam Kobitki ;-)
Suska
Sliczna pisanka :-), po cichu gratuluje ;-)
Super!
Doris,
Ciesze sie, ze juz sie pogodzilas z mezowatym ;-) prosze mi sie nie denerwowac!to rozkaz ;-)
Nafoczko,
Kochana, oczywiscie chcialybysmy byc na Twoim etapie, ale rowniez zdaje sobie sprawe, ze nigdy nie bedziemy przezywac tak naszych ciaz, jak te laski, ktore przeszly ja bezproblemowo....
Niestety my jestesmy juz "zwichrowane":-(
Dokladnie o winko chodzi ;-)
Ja wczoraj cala butle wypilam....
No a ja dla rownowagi dostalam dzis@ ...
No coz nowy cykl=nowe mozliwosci.
Chyba tym winkiem sobie pomoglam
Nafoczko,
A jeszcze zapytam, bo pisalas, ze znasz Dziewczyny z mutacjami, ktorym sie udalo.
I Tu moje pytanie. Przy mojej homo przy mutacji 1289a tez mam brac jedna tabletke tego kwasu foliowego metylowego czy wiecej?
I jeszcze zapytam. Myslicie zeby isc sobie zrobic badania poziomu kwasu i homocysteiny? I od razu pisze juz bym nie konsultowala z lekarzem tylko z Wami ;-)
P.s ja w tym roku wiek chrystusowy ;-) i niestety dalej walcze o pierwszy cud ...
Slonecznego, mokrego dyngusa :-*
Witam po świątecznej przerwie
Na szczęście Wielki Tydzień dosłownie (bo nie poszłam na zabieg a poroniłam) i w przenośni za nami. Teraz czas na Nowe życie, choć nie do końca wiem jak ma ono wyglądać. Może tak jak Susany - Susana dziękuję, dzięki Tobie i Twoim nietypowym pisankom - GRATULUJĘ z całego serca - po raz pierwszy od długiego czasu szczerze się ucieszyłam. Nadrabiam zaległości w czytaniu dlatego dopiero teraz. W listopadzie kończę 36 lat i też staram się o pierwsze żywe dziecko. Ja wierzę w nie już teraz i czekam na jego narodzenie a nasze Zmartwychwstanie. Nie zamierzam się na razie poddawać
Na szczęście Wielki Tydzień dosłownie (bo nie poszłam na zabieg a poroniłam) i w przenośni za nami. Teraz czas na Nowe życie, choć nie do końca wiem jak ma ono wyglądać. Może tak jak Susany - Susana dziękuję, dzięki Tobie i Twoim nietypowym pisankom - GRATULUJĘ z całego serca - po raz pierwszy od długiego czasu szczerze się ucieszyłam. Nadrabiam zaległości w czytaniu dlatego dopiero teraz. W listopadzie kończę 36 lat i też staram się o pierwsze żywe dziecko. Ja wierzę w nie już teraz i czekam na jego narodzenie a nasze Zmartwychwstanie. Nie zamierzam się na razie poddawać
Witam dziewczynki!
To ja Was teraz zdziwie - podjęliśmy (razem z m.) ze przeprowadzamy sie w tym roku do domu mojej teściowej!!! Teraz mieszkam z moimi rodzicami i jest oki ale ze wzgledu na stan zdrowia teściówki muszę tak zrobić!!! Widzę też plusy tego - zajmę się remontem innymi pierdołami i trochę "oczyszczę" swój umysł!!!
Fondi ja tez mam chwile zwątpienia w maline ale cos zdecydowalam idac do niego na badania i tego sie trzymam! Ja juz nie mam czsu na szukanie lekarza!!!! Bedzie dobrze zobaczysz
Susana z tym baranem to mnie rozbawiłaś, naprawdę!! Aparatka jesteś
Migaall, Susana, Doris o ile pamiętam to Lamia - wróciła mi wiara w to że mając 4 dychy można jeszcze myśleć o drugim dziecku!!
To ja Was teraz zdziwie - podjęliśmy (razem z m.) ze przeprowadzamy sie w tym roku do domu mojej teściowej!!! Teraz mieszkam z moimi rodzicami i jest oki ale ze wzgledu na stan zdrowia teściówki muszę tak zrobić!!! Widzę też plusy tego - zajmę się remontem innymi pierdołami i trochę "oczyszczę" swój umysł!!!
Fondi ja tez mam chwile zwątpienia w maline ale cos zdecydowalam idac do niego na badania i tego sie trzymam! Ja juz nie mam czsu na szukanie lekarza!!!! Bedzie dobrze zobaczysz
Migaall, Susana, Doris o ile pamiętam to Lamia - wróciła mi wiara w to że mając 4 dychy można jeszcze myśleć o drugim dziecku!!
reklama
lamia78
Fanka BB :)
Nawet o trzecim w moim przypadku Lumia wszystkie się doczekamy fasolek ,tylko po koleiWitam dziewczynki!
Podziel się: