reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A i wiecie co ogatnął mnie dziś tak smutek że ryczeć mi się chce z tego wszystkiego.
Od samego rana mam zlot rodziny i co chwilę muszę oglądać zdjęcia malutkich dzieci albo słuchac jak kolejna kuzynka "ma dosyć tych ciążwych dolegliwosci" - ja bym wszystko z radością chciała mieć!!!

reklama
Życzę każdej z Was, aby wiara w cud, pokonała wszelkie przeciwności i stała się prawdą.
Niech nadchodzące miesiące przyniosą same dobre wieści a czas spędzony tutaj na forum, będzie dla nas czasem wzajemnej pomocy i podejmowania mądrych decyzji.

Dużo wiosny na Święta :-) :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1459013064.008731.jpg

Druga strona :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459013064.008731.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459013064.008731.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 310
bertha nowatorski pomysl :-D w sumie jakby byly same plemniki to tez by byl zmasowany atak na jajko :-*

Dziekuje wszystkim za zyczenia! Zycze z calego serca spelnienia waszych cudow.
Ja rok temu niezdarnie zabieralam sie do figlii ;-) jeszcze niesamowicie drze o dzieciatko bo brzuszek niespokojny ale juz wiecej zrobic nie moge, musze wierzyc...

Ostatnia edycja:
Bertha piękna pisanka. <3 .

Nad moimi Aniołkami myślę często ,ale nad tymi z 13tyg i 23 tyg , o tych dwóch maleństwach ,które straciłam w tamtym roku mówię jako o Aniołkach (nazywam ciążą ) może dlatego ,że nie było serduszka ,może dlatego ,że to mniej boli... Dziewczyny życzę siły w spotkaniach rodzinnych. Trzymajmy się pozytywnych myśli. Sama spotkałam dziś znajomą w zaawansowanej ciąży i znowu ze świadomości wypieram zazdrość czy złość . Pozostała myśl wkrótce może i mi się uda.

Cześć dziewczyny co do zazdrości to nawet teraz gdy mam juz syna a dowiaduje sie o czyjejs ciazy to zawsze mam dziwne uklucie w sercu takie dziwne uczicie lekkiej zazdrości nie wiem nie potrafie tego wytłumaczyć moze dlatego ze komuś to lekko przychodzi a ja nie mialam tak łatwo...

reklama
Witam się wieczornie :D

Dziękuję za wszystkie życzenia i też życzę Wam rodzinnych Świąt Wielkanocnych, wiary, pogody ducha, spokoju i podejmowania właściwych wyborów życiowych i pozytywnych ludzi, którzy zawsze będą ciągnąć Was w górę - nigdy w dół [emoji8] [emoji213] [emoji214] [emoji212] [emoji215] [emoji195] [emoji255]

Do góry