reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna no cos chyba w tym rodzaju, bo mam dwa przekręcenia co 2 dni wstrzykiwać i lekarz mi to tłumaczył, ze jakby wpływa to na lepsza funkcje ciałka żółtego. Tylko nic nie mogłam znaleźć o tym oprócz tego ze ovi sie podaje w całości na pęknięcie pęcherzyka. A słyszałaś o tym tak? [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Motylek

Coś mi się właśnie przypomniało co ci miałam napisać .
Jeśli miałaś incydent zakrzepowy to pewnie jakąś zakrzepicę czy inny zespół trombofilii masz .
Tu nie chodzi tylko o leydena o którym piszesz że go nie masz .
Możesz mieć tocznia lub zespół antyfosfolipinowy lub mnóstwo innych chorób które mogą mieć związek z zakrzepicą To że zbadałaś mthfr i leydena to dobrze ale musisz szukać jeszcze w innych chor .zakrzepiwo - zator .Też zbadaj przeciwciała przecw beta 2 glicoproteinie .I cały zespół antyfosfo i antykardiolipinowy .
Przy homozygocie którą. masz formy tylko metylowane się bierze .
To że miałaś zator żyły podkolanowej to już o czyś świadczy .

cześć wszystkim
czytam, ale nie potrafię nic powiedzieć,
Pytałaś Lumia o Pana Grygę, byłam u niego, wydaje się rzeczowy człowiek. Mam zrobić badania, ale po zakończonym poronieniu. Pytaj, będę umiała, to odpowiem.

susana ale ja miałam Zakrzepice żył podkolanowej przez to ze się uderzyla w miejsce i siniak mi się zrobił a potem to zlekcewazylam i przeciążylam sobie te kolano nie wiem może to miało wpływ a jadę w czwartek do hematologa może mi da skierowanie na te badania co myślisz?
Pozdrawiam Cię
I dziewczyny miłego dnia ! :)
Ja obecnie czekam za numerkiem do ginekologa sprawdzić tylko czy mam owulacje i skierowanie na progesteron i tarczyce i prolaktyny bo na inne badania mi niestety nie dadzą :(

Ovli jak tam?? Pogoda pewnie i u Ciebie do bani?

Nafoczka imię świetne bardzo lubię ,mój M też na nie się nie zdecydował dlatego jest Filipek ;)

Susana kupiłam wczoraj kuleczkę i dziś susza ;) Nie zapomnij na czasie o fajnych przepisach na święta . Mogą być też sałatki . Mogą być zdjecia powklejane :D Dziękuję

Ovli jak tam?? Pogoda pewnie i u Ciebie do bani?

Nafoczka imię świetne bardzo lubię ,mój M też na nie się nie zdecydował dlatego jest Filipek ;)

Susana kupiłam wczoraj kuleczkę i dziś susza ;) Nie zapomnij na czasie o fajnych przepisach na święta . Mogą być też sałatki . Mogą być zdjecia powklejane :D Dziękuję
No tak
Beatka
Przepisy , na fajne dania ,sałatki , zdjęcia powklejane ?????
Ja się zabije...

Co W tu znowu kombinujecie? :p my sobie wczoraj zrobilismy dzien na regeneracje, dzisiaj trzeba wznowic dzialania, a znowu nam trafil tak aktywny dzien, ze trzeba bedzie kombinowac i cyrki odatawiac haha. Matka natura robi mi na zlosc :p

reklama
Jak to Susana nie da rady?? No dobra to tylko na obiad ;) z tą zupą cebulową kurcze to jak ci się stukac paluszkami nie chce bo pewnie hyrydy masz świeże to tyrknij wieczorkiem to sobie na szybko spiszę :p

Arda jakie cyrki?? Musicie się ukrywać i po cichaczu??

Do góry