reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hejka!! Same dobre wiadomosci
Doris - super, przesylam pozdrowionka :)

Fondi ja mialam takie same odczucia po wizycie u maliny i tez załuje ze tak późno tam trafiłam. A ta kasa to tak jak mowisz, duzo naraz ale wszystkie badania będą! Ja ustalilam wizyte u maliny na 11.04 ale mysle zeby przelozyc na 18.04!
Histero umawiam wstepnie na 5.04 bo @ mam miec od 2.04 - zobacze jak to wyjdzie wszystko!!

Strawbelka a Ty mieszkasz w miescie z jasna gõrą??? Czy cos zle przczytalam?

Pozdrawiam was wszyskie i dzieki wielkie rowniez za linki z metylami:tak:
Tak w Czestochowie mieszkam;)

Hejka!! Same dobre wiadomosci
Doris - super, przesylam pozdrowionka :)

Fondi ja mialam takie same odczucia po wizycie u maliny i tez załuje ze tak późno tam trafiłam. A ta kasa to tak jak mowisz, duzo naraz ale wszystkie badania będą! Ja ustalilam wizyte u maliny na 11.04 ale mysle zeby przelozyc na 18.04!
Histero umawiam wstepnie na 5.04 bo @ mam miec od 2.04 - zobacze jak to wyjdzie wszystko!!

Strawbelka a Ty mieszkasz w miescie z jasna gõrą??? Czy cos zle przczytalam?

Pozdrawiam was wszyskie i dzieki wielkie rowniez za linki z metylami:tak:
Jak przełożyć to się spotkamy :) mnie już kazał dzwonić po histerii bo terminy dalekie

Z wizytą a ty ile z wizytą ?
A czy przed histerii trzeba mieć badanie na czystość czy nie ?
Tyle samo co Ty!
Mnie o zadnych badaniach nie mowil tylko zeby umowic sie miedzy 5 a 9 dc! I chcialabym zalatwic ten zabieg w kwietniu i umawiam go nie na 5.04 ale na 6 lub 7.04.

Ostatnia edycja:
Lumia sorki jeszcze raz za ten mój login :frown:- pomroczność jakaś!! A moze da sie to jakoś zmienić zeby nas nie mylono, wie któraś z Was jak?

Ja sie wpisuje na listę zachodzenia w marcu ;) czuje ze moj cud chce sie urodzić w urodziny mamusi w grudniu :)

Dobrze ! Wpisuj się ,wpisuj i reszta również np. Aga707 i Czarna Mała przepraszam za pominięcie ;)Nie pamiętam wszystkich.

Czarna Mała sorry za brak linka ,byłam poza zasięgiem ;).

Doris zdjęcie czadowe - zazdraszczam ;)

AgnieszkaP no nie wierzę taki chytrusek z Ciebie no weź podziel się ;) Jak się czujesz po wizycie? Opanował Cię już błogi spokój?

Nafoczka ja nadal kciukam za Was. Karolek mamy tyle nie miał więc teraz sobie odbije ;). Uważaj na siebie. P>S Imię już jakieś nakierowane? Mogę pomóc z wyborem hehe :p

Lumia sorki jeszcze raz za ten mój login :frown:- pomroczność jakaś!! A moze da sie to jakoś zmienić zeby nas nie mylono, wie któraś z Was jak?

Spoko ;) Nie kojarzyłam ,że pisałaś o histero, a Fondi zakręcona jak ruski zegarek:-D:rofl2::biggrin2:;-) ;) więc myślałam,że coś pokręciła:p
Ja niestety jestem antytalencie jeśli chodzi o nowinki techniczne ,więc nie pomogę:)

reklama
Do góry